نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی:
آشپزخانه مرکزی مکه با همت بلند و تلاش شبانهروزی آماده شد

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه تجهیز و آماده سازی آشپزخانه مرکزی مکه با همت بلند و تلاش شبانهروزی حاصل شد گفت: تلاش، کوشش و همبستگی آشپزان ستودنی است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی حج، حجتالاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسکر پس از بازدید از آشپزخانه مرکزی الافندی در مکه مکرمه با اشاره به اینکه امسال کار بزرگی برای تجهیز آشپزخانه مکه انجام شده است، اظهار کرد: این آشپزخانه در چند ماه تجهیز شده و دستگاههای پخت غذا تا چند روز قبل از ورود اولین زائران به سرزمین وحی راهاندازی نشده بود. با یک همت بلند و تلاش شبانهروزی، آشپزخانه الافندی فعلا به ظرفیت پخت بیش از 50 هزار پرس غذا در روز رسیده که کار واقعا بزرگی است.
وی ادامه داد: این آشپزان عزیز و کسانی که با اخلاص در شرایط سخت کار کرده و غذای حجاج را آماده می کنند، هرگز غم به چهره نداشته و با لذت به حجاج خدمت میکنند. آنها به دلیل کار سختی که دارند، ممکن است هر چند روز یکبار بتوانند به حرم بروند ولی همین آشپزخانه را برای خود حرم میدانند. این نعمت خیلی بزرگی است که خداوند به ملت ما داده است که این نیروها با اخلاص و معنویت به حجاج خدمت می کنند. این تلاش و کوشش و همبستگی آنها ستودنی است.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با بیان اینکه برای سلامتی و طول عمر نیروهای آشپزخانه دعا میکنم، خاطرنشان کرد: همین که این نیروها دغدغه تهیه غذا را از دوش زائران برمیدارند تا آنها براحتی به عبادت برسند، بزرگترین خدمت است.
در ادامه علی راستگو مدیر ایرانی آشپزخانه مرکزی الافندی مکه با اشاره به اینکه این آشپزخانه در مدت شش ماه احداث شده است، گفت: آشپزخانه برای پخت 70 هزار غذا در روز آمادگی دارد و در حال حاضر به ظرفیت 51 هزار غذا در روز رسیده است. در آشپزخانه بیش از سی مدل غذا تهیه می شود و حتی این آمادگی را داریم که برای بیماران غذای رژیمی آماده کنیم.
وی با اشاره به تلاش های شبانهروزی نیروهای آشپزخانه برای تهیه غذای حجاج اظهار کرد: این نیروها عاشق خدمت به حجاج هستند و اگر این عشق نباشد، نمیتوانند 18 ساعت در روز کار کنند.