گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه

گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه

با رسیدن عده زائران عمره گزار ایرانی به بالاترین تعداد در دوره عمره جاری ، دو آشپزخانه متمرکز جمهوری اسلامی ایران با طبخ نزدیک به 60 هزار پرس غذا در روز به بیشترین تولید خود رسیده اند.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج ، ایران تنها کشوری است که از زائران عمره گذار خود در عربستان با غذاهای ملی پذیرایی می کند.
بنا برگزارش ، دو آشپزخانه ایران در مدینه منوره روز هفتم فروردین ماه جاری مجموعا 59 هزار و 346 پرس غذا طبخ و برای مصرف زائران به هتل ها فرستادند.
غذاهایی که در هتل های تحت اجاره ایران عرضه می شود شامل غذاهای مشترک مناطق مختلف ایران و مورد پسند و اقبال عمومی است.
تمام مراحل تولید غذادر آشپزخانه های متمرکز جمهوری اسلامی ایران در مدینه منوره تحت نظارت هیات پزشکی حج هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و کارشناسان وزارت بهداشت عربستان سعودی قرار دارد.

image_20113271142422651.jpg


image_20113271142422652.jpg


image_20113271142422653.jpg


image_20113271142422654.jpg


image_20113271142422815.jpg


image_20113271142422816.jpg


image_20113271142422967.jpg


image_20113271142422968.jpg


image_20113271142422969.jpg


image_201132711424229610.jpg



| شناسه مطلب: 9001







نظرات کاربران