گزارش تصویری از آشپزخانه مرکزی ابوجدایل در مکه مکرمه
با رسیدن عده زائران عمره گزار ایرانی به بالاترین تعداد در دوره عمره جاری ، دو آشپزخانه متمرکز جمهوری اسلامی ایران با طبخ نزدیک به 60 هزار پرس غذا در روز به بیشترین تولید خود رسیده اند.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج ، ایران تنها کشوری است که از زائران عمره گذار خود در عربستان با غذاهای ملی پذیرایی می کند.
بنا برگزارش ، دو آشپزخانه ایران در مدینه منوره روز هفتم فروردین ماه جاری مجموعا 59 هزار و 346 پرس غذا طبخ و برای مصرف زائران به هتل ها فرستادند.
غذاهایی که در هتل های تحت اجاره ایران عرضه می شود شامل غذاهای مشترک مناطق مختلف ایران و مورد پسند و اقبال عمومی است.
تمام مراحل تولید غذادر آشپزخانه های متمرکز جمهوری اسلامی ایران در مدینه منوره تحت نظارت هیات پزشکی حج هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و کارشناسان وزارت بهداشت عربستان سعودی قرار دارد.