فضاهای زیارتی حرم مطهر رضوی توسعه می‌یابد

مدیرعامل سازمان عمران و توسعه حریم حرم حضرت رضا(ع) از افزایش فضاهای زیارتی حرم مطهر خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از آستان نیوز، محمد کاظم ملازم‌الحسینی در حاشیه بازدید تولیت آستان قدس رضوی از روند توسعه رواق‌های زیرسطحی حرم مطهر رضوی، گفت: پیرو تاکید تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر توسعه فضاهای زیارتی، سازمان عمران و توسعه حریم حرم این مهم را در دستور کار خود قرار داد.


مدیرعامل سازمان عمران و توسعه حریم حرم حضرت رضا(ع) افزود: از جمله این فضاها که از اهمیت بالایی برخوردار است، رواق زیر بست شیخ بهایی بوده که ارتباط بین رواق‌های تحتانی را تکمیل می‌کند.


وی خاطرنشان کرد: این رواق از یک طرف با رواق دارالمرحمه ارتباط دارد که زیر رواق امام خمینی(ره)واقع شده و از طرف دیگر به‌رواق حضرت معصومه(س) متصل می‌شود.


 ملازم‌الحسینی ادامه داد: در فاز اول این پروژه، ۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع فضای زیارتی به‌مجموعه فضاهای زیرسطحی اضافه می‌شود و در فاز بعد هم ۵۰۰۰ مترمربع فضای خدماتی پشتیبانی شامل سرویس‌های بهداشتی، فضاهای خدماتی، تاسیساتی و اداری اضافه می‌شود.


مدیرعامل سازمان عمران و توسعه حریم حرم حضرت رضا(ع) تاکید کرد: یکی از نکات قابل توجه این است که ما در کنار توسعه فضای زیارتی که گام‌های خوبی در آن برداشته‌ایم، به‌صورت همزمان نسبت به‌تحکیم ابنیه حرم مطهر هم اقدام می‌کنیم.


وی با بیان اینکه تحکیم بخش‌های زیادی از حرم مطهر انجام شده است، تصریح کرد: در این پروژه در ادامه روند تحکیم ابنیه، به‌ظرفیت جدیدی دست پیدا می‌کنیم که علاوه بر تحکیم، توسعه فضاهای زیارتی هم صورت می‌گیرد.


 ملازم‌الحسینی گفت: با تکمیل این پروژه، فضای زیر سطحی از یک سو به‌رواق امام خمینی(ره) و از سوی دیگر به‌رواق حضرت معصومه(س) متصل می‌شود تا سیکل حرکتی زائران از بن‌بست خارج شود و زائران بتوانند پس از ورود به‌رواق دارالمرحمه از بست شیخ حر عاملی و بست شیخ طوسی خارج شوند تا به‌تسهیل مسیر حرکتی زائران در فضای زیرسطحی کمک کند.


| شناسه مطلب: 90246




مشهد