رئیس سازمان حج و زیارت:
تنوع غذایی زائران عتبات عالیات افزایش می یابد
رئیس سازمان حج و زیارت در بازدید از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف گفت به دنبال تنوع بخشی به تغذیه و تدارکات و افزایش رضایت زائران عتبات عالیات هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، آقای علیرضا رشیدیان که به عراق سفر کرده است، در بازدید از آشپزخانه مرکزی نجف اشرف تصریح کرد: به دنبال تنوع بخشی به تغذیه و تدارکات و افزایش رضایت زائران عتبات عالیات هستیم.
دراین بازدید وی با توضیحات مسئولان و دست اندرکاران آشپزخانه مرکزی نجف اشرف در جریان نحوه تامین غذای کاروان های زائران ایرانی قرار گرفت و تنوع غذایی را موجب رضایتمندی بیشتر زائران دانست.