بازدید مسئولان حج از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره + فیلم بازدید مسئولان حج از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره + فیلم بازدید مسئولان حج از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره + فیلم بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
بازدید مسئولان حج از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره + فیلم بازدید مسئولان حج از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره + فیلم بازدید مسئولان حج از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره + فیلم بازدید مسئولان حج از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره + فیلم بازدید مسئولان حج از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره + فیلم

بازدید مسئولان حج از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره + فیلم

سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج وزیارت از آشپزخانه های زین و دخیل در مدینه منوره بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی به همراه آقای رشیدیان رئیس سازمان حج وزیارت و جمعی از مسئولین بعثه مقام معظم رهبری و ستاد عملیات مدینه منوره، پیش از ظهر امروز از روند تهیه و پخت غذا برای زایران کشورمان درآشپزخانه های مرکزی مدینه بازدید کردند.


دراین بازدید آقایان رحیم فائض پور و علی اکبر محمد زاده مسئولین آشپزخانه های زین و دخیل روند تهیه غذای ضیوف الرحمان را برای سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج وزیارت تشریح کردند.


حجت الاسلام والمسلمین نواب و آقای رشیدیان ضمن بازدید از مراحل طبخ غذا در این دو آشپزخانه از سالن های نگهداری مواد پروتئینی، سبزیجات، انبار و تدارکات و طبخ بازدید کردند و در گفتگو با مسئولان و کارکنان هر بخش در جریان فعالیت ها قرار گرفتند.


آقای رشیدیان در این بازدید توضیح داد؛ تلاش شده است تجهیزات و امکانات مورد نیاز را مالکین این آشپزخانه ها تحت نظارت سازمان حج و زیارت تهیه و نصب نمایند که این امر درتهیه و ارائه غذای بهداشتی و سالم به زائران موثر بوده است.


آقای رحیم فائض پورمسئول آشپزخانه زین با تاکید براینکه روند پخت و توزیع غذا همزمان با ورود زائران به مدینه از 17 تیرماه آغاز شده و به صورت معمول ادامه دارد، اظهار داشت: نیروهای این آشپزخانه که دوره های آموزشی را گذرانده اند با استفاده ازدستگاهها و تجهیزات نصب شده تلاش دارند غذایی با کیفیت را طبخ و توزیع کنند.


وی افزود: این نیروها معمولا از ساعت سه صبح تا پنج بعداز ظهر برای طبخ و توزیع غذا در آشپزخانه حضور دارند و برای تهیه صبحانه گرم نیز تعدادی از نیروها از ساعت 12 شب سرکار خود حاضر می شوند.


برپایه این گزارش، دربازدید سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج وزیارت از آشپزخانه زین مدیحه سرایی یکی از آشپزها در بزرگداشت حضرت فاطمه زهرا(س) فضای معنوی خاصی ایجاد کرد و نماینده ولی فقیه نیز از تلاش و خدمات آنان درجهت آرامش و حفظ سلامت حجاج تقدیر کرد.


حجت الاسلام والمسلمین نواب و آقای رشیدیان همچنین کناردیگ های  سالن پخت خورشت نظر سرآشپز‌ را درباره کیفیت مواد غذایی جویا شدند و مزه آن را چشیدند.


مسئولان آشپزخانه های زین و دخیل با بیان اینکه برای آماده کردن غذای زائران در شهر پیامبر مجموعا از 54 نیروی ایرانی در این دو مرکز استفاده می شود، افزودند:از نیروهای غیر ایرانی در این روند استفاده نمی شود.


مسئول آشپزخانه دخیل افزود: با توجه به ذائقه زائران، در برنامه غذایی ضیوف الرحمان طبخ 12 نوع غذا برای وعده های ناهار و شام و سه وعده صبحانه گرم درهفته پیش بینی شده است وبا این تنوع در هر دوره حضور زائران درمدینه، غذای تکراری پخت و توزیع نمی شود.


بر پایه این گزارش، میانگین پخت غذا در هریک از آشپزخانه های زین و دخیل  در هر وعده درمدینه قبل حدود 5000 پرس و در مدینه بعد بیش از 6000 پرس خواهد بود و آشپزهای ایرانی تلاش می کنند که غذایی با کیفیت، لذیذ و بهداشتی برای زائران آماده کنند.


آشپزخانه زین در شمال شرق و آشپزخانه دخیل در جنوب غربی مدینه قرار دارد و نزدیک به ده سال است که برای طبخ غذای زائران ایرانی از این دو آشپزخانه استفاده می شود.


 



 


 


 




مطالب مرتبط

نظرات کاربران