بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین

رئیس سازمان حج و زیارت از نحوه طبخ غذا برای زائران اربعین در آشپزخانه های مرکزی این سازمان  در کربلا بازدید کرد.

آقای علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه و فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج؛ امسال سازمان حج و زیارت به غیر از وظایف محول شده در حوزه کمیته ثبت نام و اعزام و امداد و راهنمایی زائران، در حوزه طبخ و توزیع غذا در روزهای پس از اربعین نیز به ارائه خدمات پرداخته است.


آشپزخانه های مرکزی سازمان حج در شهرهای کربلا و نجف به دستور رئیس سازمان از ظهر روز اربعین نسبت به تهیه و طبخ غذا در وعده های صبحانه، ناهار و شام در هر روز برای زائران مبادرت کرده اند و طبخ و توزیع غذا در چند روز بعد از اربعین ادامه دارد.


بنابر برنامه ریزی ها در این ایام 200 هزار پرس غذا از سوی سازمان حج و زیارت برای زائران اربعین حسینی تهیه می شود.




نظرات کاربران