بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین

بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از طبخ غذا درآشپزخانه های مرکزی این سازمان برای زائران اربعین

رئیس سازمان حج و زیارت از نحوه طبخ غذا برای زائران اربعین در آشپزخانه های مرکزی این سازمان  در کربلا بازدید کرد.

آقای علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با حضور در آشپزخانه مرکزی ابوتراب کربلای معلی، از نحوه و فرایند طبخ و توزیع غذا برای زائران اربعین بازدید کردند.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج؛ امسال سازمان حج و زیارت به غیر از وظایف محول شده در حوزه کمیته ثبت نام و اعزام و امداد و راهنمایی زائران، در حوزه طبخ و توزیع غذا در روزهای پس از اربعین نیز به ارائه خدمات پرداخته است.


آشپزخانه های مرکزی سازمان حج در شهرهای کربلا و نجف به دستور رئیس سازمان از ظهر روز اربعین نسبت به تهیه و طبخ غذا در وعده های صبحانه، ناهار و شام در هر روز برای زائران مبادرت کرده اند و طبخ و توزیع غذا در چند روز بعد از اربعین ادامه دارد.


بنابر برنامه ریزی ها در این ایام 200 هزار پرس غذا از سوی سازمان حج و زیارت برای زائران اربعین حسینی تهیه می شود.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران