توزیع غذای متبرک حرم حضرت معصومه(س) در بیمارستانهای درگیر با کرونا
مسئول مهمانسرای حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به تلاش خادمان در مهمانسرای آستان مقدس برای پخت غذای تبرکی، گفت: تاکنون بیش از ۱۰ هزار پرس غذای تبرکی حرم مطهر در میان بیماران و کادر درمانی بیمارستانهای درگیر با کرونا توزیع شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، سیدمحمد موسی کاظمی، مسئول مهمانسرای حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به تلاش آستان مقدس کریمه اهل بیت(ع) در راستای مبارزه با شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: امروز خادمان آستان مقدس هزار و ۹۰۰ پرس غذا را طبخ و برای بیماران و کادر درمانی بیمارستان شهید بهشتی ارسال کردند.
وی با بیان اینکه خادمان آستان مقدس از یکم فرودینماه روزانه هزار و ۵۰۰ تا دو هزار پرس غذا را برای کادر درمانی استان قم بهویژه بیمارستانهای درگیر با کرونا تهیه کردهاند، تصریح کرد: با توجه به تعطیلی حرم مطهر این روزها برای خادمان و زائران حرم مطهر غذایی پخت نمیشود و مهمانسرا تعطیل است اما برای مشارکت در مبارزه با کرونا، روزانه ۱۵ نفر از خادمان آستان مقدس بسیج شدهاند تا غذای تبرکی برای بیماران و کادر درمانی تهیه کنند.
مسئول مهمانسرای حرم مطهر حضرت معصومه(س) به توزیع غذاهای تبرکی در میان نیروهای هلال احمر، اورژانس و نیروهای درمانی و جهادی درگیر با بیماری اشاره کرد و گفت: تاکنون نزدیک به ۱۰ هزار پرس غذای تبرکی آستان مقدس در میان کادر درمانی و بیماران بیمارستانهای علی بن ابیطالب(ع)، کامکار، امام رضا(ع) و فرقانی و نقاهتگاه بیماران کرونایی در نزدیک جمکران توزیع شده است.
وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت و درمان روزانه در مهمانسرای حرم مطهر حضور یافته و از خادمان تست کرونا میگیرند و هر روز محوطه آشپزخانه و پارکینگ توسط نیروهای بهداشت و درمان ضدعفونی میشود و خادمان بهصورت مستمر از دستکش، ماسک و کلاه استفاده میکنند تا غذای سالم و بهداشتی در اختیار افراد قرار گیرد. همچنین نمایندهای از مدیریت بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی قم به شکل مستمر بر فرآیند تهیه و ارسال غذا نظارت دارد.