صفحه اصلي | درباره ما | نقشه پايـگاه | تـماس با مـا
    Turkish | English  |  Indonesian  |  Français  |  Azəri  |  عربي  |  اردو


اجرای طرح ماه مبارک رمضان در مکه‌ی مکرمه  

[1389/05/06 - 15:45 ]

ریاست سرپرستی امور مسجدالحرام از آغاز طرح پنج مرحله‌ای برای ماه مبارک رمضان خبر داد. ...


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج به نقل از آژانس خبری عربستان (SPA)، «دکتر محمد الخوزیم»، معاون رئیس سرپرستی امور مسجدالحرام، اعلام کرد این طرح با هدف توانا ساختن زوّار برای انجام شعائر مقدسه در فضای امن و آسایش اجرا می‌شود.

وی گفت: این طرح شامل آگاه‌سازی زوار مسجدالحرام همراه با امور مذهبی‌شان است. در خصوص خدمات، این طرح با آگاه‌سازی زوار درباره‌ی آب زمزم و توجه به اهمیت پاکیزگی مسجدالحرام در ارتباط است.

وی افزود : تمامی دستگاه‌های تهویه‌ی هوا و تجهیزات نورپردازی و هم‌چنین میکروفون‌ها به خوبی استفاده خواهند شد.

الخوزیم به تعداد 5072 کارگر اشاره کرد که مسئولیت اجرای این طرح را طی ماه مبارک رمضان بر عهده دارند.

وی هم‌چنین از آخرین اقدامات تولیت حرمین شریفین، ملک عبدالله بن عبدالعزیز برای پروژه‌ی توسعه و بسط «مسعی» خبر داد.

ریاست سرپرستی امور مسجدالحرام و مسجدالنبی به زائران عمره و بازدیدکنندگان نسبت به رعایت حرمت مشاهد شریفه و خودداری از بردن کیف‌ها و مواد غذایی درون مسجد و هم‌چنین خودداری از خوابیدن در مسجدالحرام تأکید کرده است.







نظرات و پيشنهادها
 
 آدرس پست الكترونيكي    
  نظر  
   
   

<%----%>