انفجار خودروی بمب گذاری شده در لوگر افغانستان با بیش از ۱۰۰ کشته و مجروح

انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در مهمان‌خانه‌ای در شهر پل علم، مرکز ولایت لوگر افغانستان ده‌ها کشته و مجروح برجای گذاشت .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، گزارش‌ها از افغانستان حاکی است بر اثر این انفجار مرگبار حداقل ۲5 نفر کشته و بیش از ۹۰ نفر زخمی شده‌اند.


حسیب‌الله استانکزی، رییس شورای ولایتی لوگر، گفته است که شمار تلفات این انفجار رو به افزایش است و این انفجار بسیار بزرگ شماری از منازل از جمله بیمارستان را تخریب کرده است.


گفته می‌شود راننده خودروی مملو از مواد منفجره با این ادعا که از سازمانی غیرانتفاعی است وارد شده و بعد انفجار مهیب روی داده است.


یک مقام محلی که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری شینهوا گفته است انفجار روز جمعه(10 اردیبهشت ماه) ساعت ۱۸:۵۰ دقیقه به وقت محلی و دقایقی پس از زمان افطار رخ داده است.


به گفته این مقام مسئول، اغلب قربانیان دانش‌آموزانی بوده‌اند که از بخش‌های مختلف ولایت لوگر به این ناحیه آمده‌ بودند تا در امتحان ورودی دانشگاه شرکت کنند و پس از آزمون در غذاخوری‌های کوچک اطراف بیمارستان جمع شده بودند تا افطار کنند و غذایی بخورند.


بر اثر این انفجار دکل برق ناحیه آسیب دیده و باعث شد برق در این منطقه قطع شود.


هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته است اما دفتر ریاست جمهوری افغانستان در بیانیه‌ای با محکوم کردن این حمله، انگشت اتهام را به سوی طالبان نشانه رفته است.