نگاهی به کتاب «دولت جوان حزب اللهی»

جدیدترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی با نام «بررسی مفهوم و ویژگی‌های دولت جوان حزب اللهی در دو نسخه مکتوب و الکترونیکی منتشر شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، جدیدترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی با نام «بررسی مفهوم و ویژگی‌های دولت جوان حزب اللهی در بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدّظلّه‌العالی)» در دو نسخه مکتوب و الکترونیکی منتشر شد.


این کتاب در مجموع شامل 4 فصل می‌باشد.


در فصل اوّل آن به بررسی مفاهیمی همچون دولت، دولت اسلامی، جایگاه ویژه دولت در نظام اسلامی، ویژگی‌ها و اوصاف کارگزاران دولت اسلامی پرداخته شده است.


در فصل دوّم این کتاب با معناشناسی واژه‌ی«جوان» موضوعاتی همچون اهمّیّت جوان‌گرایی و ویژگی‌های جوانان مورد بررسی قرار گرفته است.


در فصل سوّم نیز با تبیین مفهوم«حزب‌الله» و بیان وظایف و شاخص‌های آن به ضرورت استفاده از نیروهای حزب‌اللّهی در دولت اشاره شده است.


در فصل پایانی این اثر ضرورت و کارآمدی دولت جوان حزب‌اللّهی از دیدگاه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدّظلّه العالی) مورد بررسی قرار گرفته است.