انتشار اسناد جنایت‌ صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بعد از ۵۰ سال انتشار اسناد جنایت‌ صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بعد از ۵۰ سال انتشار اسناد جنایت‌ صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بعد از ۵۰ سال بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
انتشار اسناد جنایت‌ صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بعد از ۵۰ سال انتشار اسناد جنایت‌ صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بعد از ۵۰ سال انتشار اسناد جنایت‌ صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بعد از ۵۰ سال انتشار اسناد جنایت‌ صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بعد از ۵۰ سال انتشار اسناد جنایت‌ صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بعد از ۵۰ سال

انتشار اسناد جنایت‌ صهیونیست‌ها در حق فلسطینیان بعد از ۵۰ سال

انتشار اسناد رسمی رژیم صهیونیستی بعد از پنج دهه، نشان می‌دهد که این رژیم بسیاری از زنان و کودکان و مردان فلسطینی را بدون اینکه اتهامی متوجه آن‌ها شود، در صحرای سیناء در شرایط غیرانسانی در بازداشت نگه داشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، اسنادی رسمی که رژیم صهیونیستی اخیرا از رده بندی خارج کرده ، نشان می‌دهد که این رژیم در سال 1971 میلادی اردوگاه‌ها و بازداشتگا‌ه‌‌هایی در دل شبه جزیره سیناء مصر ایجاد و هزاران فلسطینی را بدون محاکمه و در شرایط بازداشت غیرانسانی حبس کرده است.


روزنامه هاآرتص روز جمعه (8 مرداد ماه) تحقیقات مفصلی را که در این باره داشته، منتشر کرد. بر اساس این تحقیقات، اسنادی که به مدت 50 سال ممنوع الانتشار بوده، نشان می‌دهد که آنچه که در پشت پرده و به صورت مخفیانه رخ داده، اصولا با حقوق بشر و احکام و قوانین بین‌المللی در تضاد است.


این روزنامه عبری می‌نویسد: «در دل صحرای سیناء و بدور از چشم مردم، اسرائیل مخفیانه اردوگاه‌های بازداشت بی‌گناهان ایجاد کرده و صدها زن، کودک و مرد فلسطینی را برای ماه‌ها در این بازداشتگاه‌ها حبس کرده است، آن هم به دور از خانه‌ها و خانواده‌ها و زندگی روزانه آن‌‌ها».


بر اساس این گزارش، هیچ یک از این افراد متهم به چیزی نبوده‌اند و بعد از گذشت 50 سال از دفن این اسناد رده بندی شده، این جنایت‌ها افشا می‌شود.


دو بازداشتگاه «ابو زانیمه» و «نحال» در سال 1971 میلادی به دور از انظار و در نهایت مخفی‌کاری در شبه جزیره سیناء ایجاد می‌شود، یکی از این بازداشتگاه‌ها برای خانواده‌های اعضای جنبش فتح که مظنون به دست داشتن در «عملیات تروریستم» بودند، در نظر گرفته شده بود، و دیگری نیز برای جوانان ساخته شده بود که بیکار بودند.


هاآرتص می‌نویسد که تصمیم به بازداشت فلسطینیان در آن مقطع توسط آرییل شارون، نخست وزیر اسبق رژیم و فرمانده کل وقت جبهه جنوب در ارتش صهیونیستی صورت گرفت و او بین سال‌های 1971 و 1972 میلادی به منظور «ریشه کن کردن تروریسم» به نواز غزه که در آن وقت از این منطقه به عنوان «لانه فعال زنبورهای وحشی» یاد می‌شد، فرستاده شد.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران