همایش تجلیل از خیرین استان قم برگزار شد
همایش تجلیل از 51 خیر برتر استان قم در سالروز تأسیس کمیته امداد و آغاز هفته احسان و نیکوکاری با حضور مدیر حوزههای علمیه، امام جمعه قم، جمعی از مسئولان کمیته امداد، نماینده مردم قم در مجلس و استاندار قم برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، همایش تجلیل از جامعه خیرین استان قم با حضور جمعی از مسئولان ملی و استانی در ساختمان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت در قم برگزار شد.
در این همایش، آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اینکه دستورات اسلام مبتنی بر فطرت بشری است، گفت: اگر ذات پاک بشر آلوده نشود دریایی از خیرخواهی، نیکوکاری، تعاون و همدلی با محرومان است.
وی با تشریح منظومه آداب احسان و انفاق در نظام نیکوکاری اسلام تاکید کرد: نیت الهی و کار برای رضای خدا اوج اخلاص و افق ویژهای است که خداوند به روی بشر باز کرده است،
آیت الله اعرافی کوچک شمردن کارهای بزرگ و مخفی کردن آنها را جزء این منظومه برشمرد و تاکید کرد: طبق آیه شریفه لَا تُبْطِلُوا صَدَقَاتِکُمْ بِالْمَنِّ وَالْأَذَى، نیکی کردن و خدمترسانی با منت و آزار در این فرهنگ هیچ جایگاهی ندارد.
وی کمکهای مخفی خیران به نیازمندان را بسیار ارزشمند عنوان و اظهار کرد: آشکار کردن خدمات، فقط باید برای ترویج شعائر اسلام باشد و همه ما وظیفه داریم از شما خیران عزیز قدردانی کنیم.
مدیر حوزههای علمیه کشور خدمت بدون توقع، منت و آزار را از دستورات قرآن و اسلام برشمرد و تاکید کرد: کار خیری که سر بزنگاهها و با سرعت برای گرهگشایی از مشکلات نیازمندان انجام میشود در پیشگاه خداوند بسیار ارزشمند است.
وی پشتوانه پر افتخار قم و نقش آفرینی انسان های منحصر به فرد آن را خاطرنشان و اظهار کرد: قم باید در جایگاهی باشد که در همه ابعاد سرآمد و نمونه شود و خیران پیشگام این سرآمدی هستند.
آیت الله اعرافی با قدردانی از خدمات جامعه خیرین کشور بویژه استان مقدس قم برای کمکهای مومنانه آنها در دو سال اخیر شیوع ویروس منحوس کرونا، خواستار برنامه ریزی جامع، راهبردی و عمیق در حوزه مشارکتهای مردم و خیران شد و تاکید کرد: بدون عنایت خداوند و بدون همراهی مردم، کارها به سرانجام نمیرسد.
سید محمد تقی شاهچراغی استاندار قم، سخنران دیگر این همایش نیز با اشاره به اینکه نیکوکاری و خیرخواهی نعمت های بزرگی هستند که از طرف خداوند متعال به خیران عنایت شده است گفت: رفع مشکلات نیازمندان به دست مردم و خیران اتفاق بزرگ و مبارکی است که در این کشور رقم میخورد.
وی با قدردانی از خیران گرامی که در شرایط حساس کشور و دوران شیوع کرونا در حوزه های مختلف به ویژه معیشت و کمکهای مومنانه خدمات بزرگی داشتهاند، افزود: با هدف گذاری سال ۱۴۰۱ و عزم جدی دولت و کمکهای خیران نیک اندیش امیدواریم موانع خدمت رسانی در عرصههای مسکن، معیشت و سلامت مردم به زودی رفع شود.
شاهچراغی، قم را کانون توجه اسلام، مرکز جهان تشیع و مرکز نرم افزاری انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: برای رفع موانع مسجد سازی، مدرسه سازی و بیمارستان سازی در استان هم ما را یاری کنید.
احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از جامعه خیرین استان قم در کمک رسانی در شرایط خاص کرونا و حوادث غیرمترقبه سیل و زلزله در سالهای اخیر گفت: خیران و تولید کنندگان داخلی، طی دو سال گذشته کار جهادی کردند و خدا را شاکریم که در کشورمان چنین افراد خیرخواه و نیک اندیشی داریم.
وی افزود: مشارکت خیران در عرصههای مدرسهسازی، بیمارستانسازی، مسجدسازی و درمانگاهسازی ستودنی است.
یکی از خیران حاضر در جلسه نیز به نمایندگی از جامعه خیرین استان، ضمن تشکر از برگزار کنندگان همایش گفت: کشوری که چنین مسئولان قدردان و خیران دلسوز و پیشگامی دارد باید هم بتواند بیش از 40 سال در مقابل جنگ تحمیلی، تحریم های ظالمانه مستکبران و دشمنی آنها بایستد.
در این همایش ضمن رونمایی از تمثال رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس با عنوان مردان بی ادعا، از 51 نفر از خیران استان قم که در تأمین معیشت، سلامت، مسکن، ازدواج و تحصیل مردم و جوانان بویژه نیازمندان و محرومان استان نقش بسزائی داشته اند با اهدای انگشتر نفیس منقش به نگین سنگ حرم مطهر حضرت سیدالشهداء (ع) و لوح تقدیر ویژه با امضای چهارگانه استاندار قم، مدیر حوزه های علمیه کشور، نماینده ولی فقیه در استان و آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تجلیل شد.