روحانیان کاروان‌های زیارتی سطح دانش و مهارتهای خود را ارتقاء دهند روحانیان کاروان‌های زیارتی سطح دانش و مهارتهای خود را ارتقاء دهند روحانیان کاروان‌های زیارتی سطح دانش و مهارتهای خود را ارتقاء دهند بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
روحانیان کاروان‌های زیارتی سطح دانش و مهارتهای خود را ارتقاء دهند روحانیان کاروان‌های زیارتی سطح دانش و مهارتهای خود را ارتقاء دهند روحانیان کاروان‌های زیارتی سطح دانش و مهارتهای خود را ارتقاء دهند روحانیان کاروان‌های زیارتی سطح دانش و مهارتهای خود را ارتقاء دهند روحانیان کاروان‌های زیارتی سطح دانش و مهارتهای خود را ارتقاء دهند

روحانیان کاروان‌های زیارتی سطح دانش و مهارتهای خود را ارتقاء دهند

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به وظایف روحانیان کاروان‌های زیارتی در ارائه خدمات مناسب علمی و فرهنگی به زائران، خواستار ارتقای سطح علمی و دستیابی آنان به دانش کارآمد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام‌ والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب با حضور در جلسه آزمون ارتقای روحانیان عتبات به عمره مفرده در حوزه امتحانی قم که روز جمعه (30 اردیبهشت ماه) برگزار شد، خدمت‌گزاری به زائر را فرصت ویژه‌ای دانست که خداوند در اختیار روحانیان کاروان‌های زیارتی قرار داده و لازم است آن را غنیمت شمارند.
وی از صبر، تحمل، بردباری  و مردم‌داری به عنوان ویژگی‌های فردی، اجتماعی و اخلاقی در ارائه خدمت به زائر نام برد و از روحانیان کاروان‌‌ها خواست که این ویژگی‌ها را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه مردم‌داری باید مهم‌ترین شاخصه و ویژگی هر روحانی کاروان باشد، خاطرنشان کرد: روحانی مردم‌دار در انجام رسالت و مسئولیت خطیر و حساسی که برعهده دارد موفق خواهد شد.
حجت الاسلام‌ والمسلمین نواب شاخصه برباری را صفت انبیای الهی خواند و اظهار داشت: روحانیان در امتداد حرکت و هدف انبیای الهی پیش‌ می‌روند و لازم است با مردم نشست و برخاست داشته، در دسترس بوده و با آنان در ارتباط مؤثر باشند.
وی با اشاره به وظایف روحانیان کاروان‌های زیارتی در ارائه خدمات مناسب علمی و فرهنگی به زائران، لزوم ارتقای سطح علمی و دستیابی آنان به دانش کارآمد و اطلاعات کامل درباره اماکن زیارتی و مناسبت‌های ویژه را یادآور شد و از روحانیان خواست که به اطلاعات خود اکتفا نکنند.
سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه دایره اطلاعات مردم و نحوه دسترسی به اطلاعات مختلف با توجه به فضای مجازی و فعالیت شبکه‌های اجتماعی گسترش یافته است، بر ضرورت ارتقای علمی و مناسکی روحانیان کاروان‌های زیارتی تأکید کرد.
براساس این گزارش، آزمون ارتقای روحانیان عتبات به عمره مفرده،  روز جمعه به طور همزمان در حوزه‌های امتحانی قم، آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، خراسان رضوی، کرمان، مازندران، خوزستان، فارس و یزد برگزار شد.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران