آشنایی زائران اصفهانی با مناسک حج تمتع
زائران اصفهانی درهمایش متمرکزآموزشی که با حضور سرپرست حجاج ایرانی برگزار شد، با مناسک حج تمتع آشنا شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج؛ دراین همایش حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب درجمع حجاج اصفهانی سخنرانی کرد و زائران با مناسک این سفرمعنوی و مسائل عبادی و سیاسی حج آشنا شدند. دربخشی ازاین همایش همچنین زائرین اعمال حج تمتع را به صورت نمادین اجرا کردند.
بر÷ایه این گزارش، مدیر حج و زیارت استان اصفهان در حاشیه این مراسم که در ورزشگاه پیروزی اصفهان برگزارشد، اظهار داشت: امسال چهار هزار اصفهانی در قالب ۳۱ کاروان عازم سرزمین وحی خواهند شد.
آقای صادقی با اشاره به اینکه از اصفهان ۹ کاروان مدینه قبل و ۲۲ کاروان مدینه بعد هستند، ادامه داد: فرایند اعزام زائران اصفهانی از ۲۶ خرداد تا دوم تیر با پرواز شرکتهای ایرانی خواهد بود و زائران حدود چهار هفته در سرزمین وحی خواهند بود.
سفر حُجاج بیتالله الحرام در دو سال قبل بدلیل همهگیری ویروس کرونا انجام نشد.
قبل از همهگیری ویروس کرونا، سهمیه حُجاج ایرانی برای سفر خانه خدا بیش از ۸۰ هزار نفر بود و امسال این سهمیه به کمتر از نصف رسیده است.