جلسه هماهنگی حج تمتع 1401 استان اردبیل برگزار شد

جلسه هماهنگی حج تمتع 1401 استان اردبیل با حضور نمایندگان ارگان‌های دست اندرکار به منظور انجام هماهنگی‌های نهایی پیش از اعزام حجاج در فرودگاه اردبیل برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، جلسه هماهنگی حج 1401 استان اردبیل با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، مدیران کاروان ها و عوامل مرتبط با عملیات حج و مسئولان حوزه حج و زیارت در استان،  روز سه‌شنبه( ۱۷ خردادماه) در سالن جلسات اداره‌کل فرودگاه‌های استان اردبیل برگزار شد. 


در این جلسه که به منظور انجام هماهنگی‌های نهایی پیش از اعزام حجاج استان به سرزمین وحی تشکیل شده بود، محمد قصابی، مدیرکل فرودگاههای استان اردبیل از آمادگی فرودگاه این شهر و انجام هماهنگی‌های لازم در راستای ارتقای خدمات‌رسانی به زائران بیت‌الله‌الحرام خبر داد.


وی با اشاره به حساسیت‌های خاص پروازهای خارجی به ویژه سفر معنوی حج گفت:  بحمدالله همکاری خوبی در بین همه دستگاه‌هایی مرتبط با این سفر معنوی وجود دارد و در سایه این همکاری همه مقدمات این پروازها آماده شده است.


قصابی تصریح کرد: بهتر است جهت جلوگیری از بار ترافیک در مسیر فرودگاه زائرین محترم به صورت تجمیعی از شهرستان‌ها به فرودگاه حرکت کنند و حتماً 4 ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حضور داشته باشند تا مراسم و تشریفات قانونی قبل از پرواز به صورت کامل انجام بگیرد و هواپیما رأس ساعت اعلام‌شده پرواز کند.


در ادامه این جلسه ودود چمن‌آرایی، مدیر حج و زیارت استان با بیان اینکه تعداد زائرین حج تمتع استان اردبیل  ۲۵۴ زائر و عوامل در قالب ۳ کاروان است، گفت: با هماهنگی‌های انجام‌شده، امسال زائرین حج تمتع استان از فرودگاه اردبیل به مقصد فرودگاه مدینه منوره اعزام خواهند شد.


وی تاریخ نخستین پرواز را بامداد  31 خردادماه اعلام کرد و گفت: از خانواده‌های زائرین محترم تقاضا داریم که برای عدم ایجاد ترافیک و جلوگیری از تأخیر در عملیات اعزام زائرین، از مراجعه به فرودگاه خودداری کنند تا مسئولان امر بتوانند با آرامش به خدمت‌گزاری به زائرین محترم بپردازند.


چمن‌آرایی ضمن درخواست از زائرین مبنی بر اجتناب از به همراه داشتن لوازم و وسایل ممنوعه اعلام شده، افزود: بر طبق مقررات فرودگاهی لازم است ۴۸ ساعت قبل از پرواز، بارهای همراه زائرین به فرودگاهها تحویل تحویل شود.