نشست تخصصی حج در تبریز برگزار شد

نشست تخصصی حج تمتع 1401 استان آذربایجان شرقی با حضور خادمین فرهنگی، کارگزاران حج و هیأت پزشکی به منظور انجام هماهنگی‌های نهایی پیش از اعزام حجاج در سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج از تبریز، در این نشست تخصصی که روز شنبه (21 خرداد) به منظور انجام هماهنگی‌های نهایی پیش از اعزام حجاج استان به سرزمین وحی تشکیل شد، حجت الاسلام و المسلمین ایران‌نژاد مسؤول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در استان ضمن بیان رویکردهای دفتر بعثه مقام معظم رهبری، در خصوص برنامه های فرهنگی حجاج به ایراد سخنرانی پرداخت.


در ادامه، حمید منجم مسؤول نمایندگی مرکز پزشکی حج و زیارت استان، در خصوص داروهایی که حجاج می‌توانند حمل کنند، گفت: حجاج خارج از نسخه ثبت شده انگلیسی با مهر پزشک کاروان، حتی استامینوفن را با خود حمل نکنند زیرا هر دارویی خارج از آن نسخه ضبط و حتی جرم محسوب می‌شود.


وی در خصوص تغییر رویه تزریق واکسن مننژیت عنوان کرد: در خصوص واکسن، ما جز اولین استان‌هایی بودیم که واکسن مننژیت را دریافت کردیم اما امسال به دلیل تزریق واکسن کرونا، واکسن مننژیت باید در مراکز ما تزریق می‌شد تا تحت نظر بوده و به همین دلیل خارج از مرکز تزریق نداشتیم.


منجم افزود: افزایش هزینه ها باعث شد که تعدادی از افراد، جایگزین شوند و روند معاینات کند شود؛ از طرف دیگر سختگیری‌های عربستان باعث شد که تعدادی از ثبت نام کننده ها در معاینات قبول نشوند.
امسال بنا به تصمیم وزارت حج عربستان متقاضیان بالای ۶۵ سال به حج تمتع اعزام نخواهند شد و با توجه به شرایط کرونایی و تصمیم عربستان مبنی بر عدم گسترش این بیماری؛ 39 هزار و 640 زائر واجد شرایط از کشورمان برای انجام مناسک حج به سرزمین وحی اعزام می شوند.