بازدید رئیس ستاد اربعین سازمان و دست اندرکاران حج و زیارت از آشپزخانه های الغدیر نجف و ابوتراب کربلا

تنی چند دست اندرکاران حج وزیارت که در آستانه اربعین حسینی(ع) به منظور آمادگی لازم برای خدمت رسانی هر چه بهتر به زایران ، به مناطق مرزی و عتبات عالیات سفر کرده اند از آشپزخانه های الغدیر نجف و ابوتراب کربلا بازدید کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از روابط عمومی سازمان حج وزیارت ؛ رئیس ستاد اربعین و معاون امور عتبات سازمان حج وزیارت به همراه تنی چند دست اندرکاران حج وزیارت که در آستانه اربعین حسینی(ع)، طی روزهای گذشته به مناطق مرزی و کشور عراق سفر کرده اند، از آشپزخانه های پخت متمرکز غذای زایران ایرانی در نجف و کربلا بازدید کردند.


دست اندرکاران ضمن بازدید از نحوه طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در آشپزخانه های الغدیر نجف و ابوتراب کربلا، توصیه های لازم را در خصوص بهبود روند خدمت رسانی ارائه کردند.


دست اندرکاران همچنین ظرفیت لازم در آشپزخانه های ذکر شده برای طبخ و توزیع غذای زایران در ایام اربعین حسینی را بررسی کردند.


همچنین دست اندرکاران از خدمات صورت گرفته برای تغذیه مناسب زائران که همراه با بهداشت و براساس دستورالعمل های سازمان حج و زیارت می باشند تقدیر کردند.


گفتنی است در حال حاضر ۱۲هزار پرس غذا در دو وعده ناهار و شام توسط تیم های مجری آشپزی برای زائرین ایرانی بصورت کاملا بهداشتی طبخ و توزیع می گردد.