معاون فرهنگی بعثه:

شعور و معرفت حسینی در عزاداری‌های اباعبدالله بر شور آن مقدم است

معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری، دو مقوله شور و شعور را لازمه برپایی مجالس پاسداشت قیام امام حسین(ع) دانست و گفت: شعور و معرفت حسینی در عزاداری‌های اباعبدالله بر شور آن مقدم است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسین رکن الدینی معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری امروز دوشنبه (14 شهریورماه) در جلسه تواصی به حق که با حضور کارکنان و کارمندان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری در محل نمازخانه این مجموعه برگزار شد، افزود: چنانچه به دنبال به دنبال شور حسینی، شعور و معرفت انسان نسبت به قیام عبداعبداالله نباشد، آن شور نیز ارزش چندانی نخواهد داشت و هر گاه با شعور ادغام شد، ارزش بسیاری پیدا می کند.


وی ادامه داد: به عبارتی اگر تنها شور حسینی باشد، مصادیقی همچون قمه زنی و امثالهم پیدا می کند که دشمنان اسلام هم از آن در تبلیغ علیه این دین مبین سوء استفاده می کنند اما اگر همراه با شعور شد، نمود آن نظام مقدس جمهوری اسلامی می شود.


حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی در بخش دیگری از سخنان خود درباره لزوم توجه به حق الناس و بیت المال در زندگی اجتماعی مسلمانان با اشاره به این روایت از امام صادق (ع) در خصوص حق الناس که می فرماید؛ ما عُبِدَ الله به شیئی افضلَ من اداء حق المؤمن (هیچ عبادتی بالاتر از ادای حق مؤمن نیست) ادامه داد: این دسته روایات که بسیار زیاد نیز هست، حکایت از اهمیت فوق‌العاده این اصل در صحنه زندگی اجتماعی مسلمانان دارد.


وی، از جمله مصادیق حق الناس، به دست‌درازی به اموال دیگران و هر عملی که موجب آبروریزی و تخریب شخصیت کسی شود اشاره و اضافه کرد: گناهان زبانی نظیر غیبت، تهمت، شایعه، زخم زبان سرزنش، اهانت، سخن چینی از این قسم مصادیق هستند.


معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود، شرکت در نمازهای جماعت ادارات دولتی را فرصت مغتنمی برای معرفت افزایی کارکنان دستگاه‌ها و ادارات برشمرد که می توانند از این فرصت‌ها برای رسیدگی به معارف دینی و افزایش آن کمال استفاده را داشته باشند.


وی در عین حال، شرکت در همین نماز جماعات در ادارات را نیز در صورتی که موجب اتلاف وقت ارباب رجوع شود، از دیگر مصادیق ایضای حق الناس برشمرد و گفت: برابر فتوای رهبر کبیر انقلاب اسلامی و همچنین مقام معظم رهبری، چنانچه کارمندی ارباب رجوع داشته باشد، حق ندارد در نماز جماعت شرکت کند و اقامه نماز خود را باید به بعد از ساعت اداری موکول نماید.