وبینار تحکیم وحدت اسلامی و مقابله با اسلام هراسی با استفاده از ظرفیت اربعین برگزار شد
وبینار تحکیم وحدت میان مسلمانان و مقابله با اسلام هراسی با استفاده از ظرفیت راهپیمایی اربعین با حضور شخصیتهای مذهبی، دانشگاهی و فرهنگی از ایران و برخی از کشورهای اسلامی و عربی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، در وبینار تحکیم وحدت اسلامی و مقابله با اسلام هراسی با استفاده از ظرفیت اربعین که به همت مدیریت ارتباطات معاونت بینالملل بعثه مقام معظم رهبری سهشنبه شب (15 شهریور ماه) برگزار شد، شخصیتهای برجسته از لبنان، عراق و ایران سخنرانی کردند.
حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به عنوان اولین سخنران این وبیناربا اشاره به راهکارهای تحکیم وحدت اسلامی و مقابله با اسلام هراسی، نهضت امام حسین(ع) را نهضتی اصلاحی و در راه احیای سنت نبوی(ص) دانست.
وی به انحرافاتی که در طول سالهای پس از پیامبر(ص) در دین بوجود آمده اشاره و تأکید کرد: زیارت اربعین از همان ابتدا نماد وحدتبخش مسلمانان و آزادمردان در برابر دستگاه ظلم و استبداد بوده است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به استقبال، پذیرایی و ارائه خدمات بیوقفه عراقی ها به زائران بدون درنظر گرفتن مذهب، رنگ، زبان و ملیت، آن را نشانه اخلاص و ایثار این ملت در طول تاریخ عنوان کرد.
خانم دکتر انیسه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز دیگر سخنران این وبینار بود که نقش زن در نهضت امام حسین(ع) را نقشی جهادی و بینظیر قلمداد کرد.
وی افزود: حضرت زینب(س) با فصاحت و بلاغت خود و افشای حقایق مربوط به یزید و اطرافیانش، آنها را که فکر میکردند اهل بیت را به اسارت گرفتهاند، اسیر بلاغت و فصاحت خود کرد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین خدمات رسانی مردم عراق به زائران اربعین حسینی را نمادی از معجزه روزگار دانست .
وزیر فرهنگ لبنان، رئیس انجمن اساتید دانشگاههای عراق و رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای لبنان نیز طی سخنانی در این وبینار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سرور و سالار شهیدان کربلا حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و اهل بیت و یارانش، مراسم اربعین را مناسبتی بینظیر و مایه وحدت امت اسلامی دانستند.
بر پایه این گزارش، در ابتدا این وبینار، حجت الإسلام والمسلمین علی خیاط معاون امور بین الملل بعثه مقام معظم رهبری در سخنانی به عظمت و شکوه پیادهروی اربعین حسینی اشاره و با ذکر گوشهای از ظرفیتها و فواید آن تأکید کرد: این پدیده عظیم در طول تاریخ، نماد تجسم وحدت میان مسلمانان بوده است و در سالهای اخیر عاشقان حسینی و حتی اندیشمندان و آزاداندیشان غیر مسلمان جذب آن شده و آن را به جهانیان معرفی کردهاند.
گفتنی است این وبینار با مشارکت حدود 70 نفر از فرهیختگان و اندیشمندان از کشورهای مختلف جهان از جمله ایران، عراق، لبنان، سلطنت عمان، امریکا و فرانسه در بستر اسکایروم برگزار شد.