تلاش های ۲۱ نیروی آشپزخانه الغدیر برای تغذیه روزانه ۲۰ هزار زائر اربعین

رئیس سازمان حج و زیارت دربازدید از آشپزخانه الغدیر نجف اشرف با اشاره به تلاش های دست اندرکاران در این آشپزخانه، از خدمات شبانه روزی این افراد تشکر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی ستاد اربعین سازمان حج و زیارت ؛ آقای سید صادق حسینی رئیس سازمان حج و زیارت به همراه معاون عتبات عالیات و جمعی از دست اندرکاران ستاد اربعین این سازمان از آشپزخانه الغدیر نجف اشرف که محل طبخ و توزیع غذای زائران اربعین می باشد، بازدید کرد.


رئیس سازمان حج وزیارت در این بازدید ضمن خداقوت به نیروهای آشپزخانه، اقدام آنها را جهادی و خالصانه دانست و ابراز امیدواری کرد که مقبول نظر اهل بیت عصمت و طهارت باشد.


وی در این بازدید ضمن استماع صحبت های دست اندرکاران آشپزخانه ، در جریان فرایند طبخ و توزیع غذا قرار گرفت و توصیه هایی را در خصوص بهبود روند خدمت رسانی ارایه کرد.


در این بازدید محمد فوداجی مدیر ایرانی آشپزخانه توضیحاتی را در خصوص خدمت رسانی به زائران اربعین ارایه کرد و گفت: توانایی طبخ و توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا در این آشپزخانه وجود دارد و در این ایام با توجه به حضور جمعیت پرشمار زایران، روزانه همین تعداد را طبخ می کنیم.


گفتنی است ؛ هزینه مواد اولیه مورد نیاز آشپزخانه در ایام اربعین حسینی از سوی عتبه علوی و خیرین تامین می شود و به صورت شبانه روزی در آشپزخانه سازمان حج و زیارت و با همکاری نیروهای این سازمان طبخ و توزیع می گردد .