مراسم گرامیداشت شهدای منا در جوار گلزار شهدای کرمان برگزار شد

مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهدای فاجعه منا در جوار گلزار شهدای کرمان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، در این مراسم که با مداحی و قرائت زیارت عاشورا همراه بود حجت الاسلام سازندگی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در استان کرمان در سخنانی رمز پیروزی اسلام را مجاهدت‌ها و خون‌های پاکی دانست که در کنار این نهال ریخته شده و آن را پایدار کرده است.


وی گفت: ایمان به خدا و رسول خدا ؛ اگر در قلب و روح فرد رسوخ پیدا کند، بیرون شدنی نیست.


وی افزود: شهدای منا، حاجیانی بودند که با ایمان به خدا و قلبی مطمئن به سوی پروردگار شتافتند و هنگام انجام اعمال حج جان خود را در مسیر معرفت الی الله تقدیم کردند.


حجت الاسلام سازندگی تصریح کرد: رمز پایداری اسلام این است که در راه دین و اسلام باید از جان و مال خود گذشت و مجاهدت کرد تا بتوان آن را حفظ نمود.


گفتنی است فاجعه منا در روز ۲ مهر سال ۱۳۹۴ هم‌زمان با عید قربان در مراسم رمی جمرات در سرزمین منا رخ داد و منجر به شهادت هزاران نفر از زائران خانه خدا شد.


شهیدحجت الاسلام مصطفی مرتضایی و شهید محمدحسین زینلی از استان کرمان در فاجعه منا به فیض شهادت نائل آمدند.