نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت:
هر چه بار معنوی و علمی طلاب غنی تر باشد آینده دینی کشور تضمین تراست
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از طلاب بعنوان آینده سازان کشور نام برد و گفت: هر چه بار معنوی و علمی طلاب غنی تر باشد آینده دینی کشور تضمین تر خواهد بود .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب امروز با حضور در جمع اساتید و طلاب حوزه علمیه امام صادق(ع) شهریار با تبریک میلاد فرخنده پیامبر اکرم(ص) و رئیس مذهب جعفری افزود: کلید اصلی حضور طلاب در حوزه علمیه معامله با خداست و از ابتدای ورود به حوزه باید با خداوند عهد و پیمان ببندند و نیت شان خالص باشد.
وی نیت خالص را موجب فزونی داشته ها دانست و گفت: در طول عمر خود افراد زیادی را دیده ایم که وقتی برای خدا کار کردند باریتعالی به آنها عزت و عظمت بخشیده است و افراد بزرگی را هم دیده ایم که چون برای خدا کار نکردند کوچک و محوشدند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به طلاب توصیه کرد درهر کاری که در حوزه انجام می دهند قصد قربت داشته باشند و برای رضای خدا خوب درس بخوانند، همانگونه که پیامبر فرمود: ” اِعْمَلْ لِوَجْهٍ وَاحِدٍ یَکْفِیکَ الْوُجُوهُ کُلَّهَا- برای خدا کار کن، تو را از همگان کفایت می کند".
وی گفت: بسیار دیده ایم که فردی قدم خیری برداشته و خداوند دل ها را متوجه او کرده است و این نکته کلید کاراست. هر طلبه ای که نه بخاطر خدا بلکه برای رسیدن به پست و مقام درس بخواند باید آبروی خود را هم بگذارد .
وی افزود: طلبه ای که با خدا معامله کند باریتعالی درها را به روی او می گشاید و حرکتش را پایدار می کند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به اینکه امام امت(ره) برنامه های شان را به اصلی و فرعی تفکیک کرده بودند، اظهار داشت: عمر انسان درمقایسه با عمره کره زمین ناچیز است، دراین مدت باید سعی کنیم عمر خود را وقف کارهای اصلی نماییم و کارمهم تر را انتخاب نموده و انجام دهیم و کار اصلی را بر کار فرعی مقدم بداریم.
وی اولویت طلاب را خوب آموختن معارف دین، خودسازی و داشتن اخلاق نیکو عنوان کرد و افزود: افردی بودند که از نظر علمی در جایگاه بالایی قرار داشتند ولی بدلیل عدم خود سازی زمین خوردند .
حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به اینکه امام امت از اینکه دیگران از ایشان تعریف و تمجید کنند، پرهیز داشتند، گفت: امام راحل (ره) فردی خود ساخته بود و روزی که وارد این سرزمین شد جمعی از او استقبال کردند ولی زمانی که از بین مردم رفت کشوری پیکرشان را بدرقه کرد.
وی برلزوم توجه به مدیریت زمان، وقت شناسی و برنامه ریزی تاکید کرد و با ذکر این حدیث از پیامبر اکرم(ص) که فرمود: "من فتح له باب خیر فلینتهزه فانّه لا یدری متی یغلق عنه-هر کس دری از خیر به رویش گشوده شد، باید آن را غنیمت شمرد؛ زیرا نمی داند چه وقت در به رویش بسته می شود " افزود: حال که از فرصت جوانی بهره مند هستید از آن به خوبی استفاده کنید و تنظیم وقت و برنامه ریزی را مهم شمارید .
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه امام امت درنوشتن نامه به گورباچف، زمان را از دست نداد ، اظهار داشت: امام راحل (ره) زمان شناس و برنامه ریز بود و این ویژگی ها در رفتار و اعمال ایشان کاملا مشهود بود.
وی اهمیت تواضع و ادب را یادآور شد و با بیان اینکه تواضع پیامبر را به اوج رساند، گفت: این مهم را در وجود خود بعنوان خادم و خدمتگزار دین ملکه و در وجود خود تثبیت کنید که ما کسی نیستیم همانگونه که شهید رجایی میگفت هر وقت دیدید که پست ریاست جمهوری مرا عوض کرده است بیادم بیاورید که در دوران جوانی دست فروشی می کردم تا غرور بر من احاطه نکند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب به نمونه هایی از تواضع و فروتنی امام امت اشاره کرد و با بیان اینکه حضرت امام احترام خاصی به استادشان قائل بودند، آن را نشانه ادب، تواضع و فروتنی امام دانست و از طلاب خواست که این خصوصیات را از جوانی درخود بیمه کنند .
وی افزود: آمریکایی ها می گویند ما دقیق برنامه ریزی و آن را اجرا می کنیم ولی با یک سخن رهبر ایران تمام برنامه هایمان به هم میریزد، امام امت تواضع و خفض جناح داشت و خداوند هم به ایشان کمک می کرد و برنامه ریزی های پیچیده دشمنان علیه ایران اسلامی به شکست می انجامید.
وی همچنین ساده زیستی را برای طلبه ضروری دانست و گفت: اگر طلبه ساده زیست نباشد نمی تواند الگوی دیگران باشد. امام امت در نجف اشرف در خانه ای کوچه زندگی می کرد و در ایران نیز اجازه نداد که حتی حسینیه جماران را تعمیر کنند و دیوار آن همانطور گچ و خاک باقی ماند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب در پایان سخنان خود طلاب را به آراستگی ظاهر و آرامش خاطر و شجاعت و حق گویی توصیه کرد و گفت: نمونه های حق گویی را در زندگی پیامبر و ائمه بسیار می توان دید و طلاب با مطالعه کتاب در سایه آفتاب نوشته حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان درباره زندگی امام می توانند درس های فراوانی از ایشان بیاموزند.
برپایه این گزارش، در این جلسه که حجت الاسلام سید حسین حسینی نوری امام جمعه شهریار نیز حضور داشت حجت الاسلام سید جلال کیا نژاد مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) شهریار گزارشی ازبرنامه و فعالیت های این حوزه ارائه کرد و گفت: در این حوزه طلاب از پایه اول تا دهم مشغول به تحصیل هستند و این حوزه تنها حوزه در منطقه غرب استان تهران است که تا پایه دهم در آن تدریس می شود.