رئیس سازمان حج و زیارت خبر داد؛
آخرین جزییات رایزنی ها برای اعزام زائران ایرانی به سوریه

رئیس سازمان حج و زیارت آخرین برنامه ریزی ها برای اعزام زائران ایرانی به سوریه را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ سید صادق حسینی که برای راه اندازی مجدد اعزام زائران ایرانی به سوریه، درراس هیئتی به این کشور سفرکرده است درگفتگو با خبرنگارخبرگزاری صدا و سیما در دمشق به گفتگوهای خود با وزیر گردشگری سوریه اشاره کرد و افزود: برای راه اندازی مجدد اعزام زائران ایرانی به سوریه تفاهم نامه ای آماده شده تا به امضای طرفین برسد.
وی با بیان اینکه سازمان حج و زیارت خود را خدمت گزار واقعی زائران و حجاج کشورمان می داند، گفت: ان شاءالله با توجه به عبور از شرایط کرونایی و همچنین با حفظ کرامت، امنیت و سلامت زائران ایرانی ، اعزام ها در روزهای آتی از سرگرفته می شود.
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به برنامه ریزی برای اعزام زائران کشورمان به سوریه گفت: اعزام زائران ایرانی در روزهای آینده انجام می شود و این هفته نخستین پروازاز مشهد مقدس به سوریه عزیمت خواهد کرد.
گفتنی است،رئیس سازمان حج وزیارت با هدف راه اندازی مجدد و تسهیل در اعزام زائران ایرانی به سوریه ، در راس هیئتی در دمشق بسر می برد.
معاون عتبات عالیات ، معاون توسعه و چند تن از مسئولان سازمان حج و زیارت ، حسینی را در این سفر همراهی می کنند.