کتاب «بازپژوهی بیت الاحزان» منتشر و راهی بازار نشر شد

همزمان با فرارسیدن ایام فاطمیه (س) کتاب «بازپژوهی بیت الاحزان» توسط انتشارات آوای ابتکار در قم، منتشر و راهی بازار نشر شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، کتاب «بازپژوهی بیت الاحزان» شرحی بر زندگانی دخت مبارک پیامبر اسلام(ص) نوشته سید محمد رسول محرمی و دکتر زینب رحمانی، حضرت فاطمه (س)، توسط انتشارات آوای ابتکار در قم، منتشر و راهی بازار نشر شد.


نویسندگان کتاب، هدف از نگارش این مجلد را در ابتدا ادای دینی به ساحت اول بانوی مظلوم عالم حضرت صدیقه طاهره فاطمه(س) دانستند.


سید محمد رسول محرمی در این باره گفت: زندگانی حضرت زهرا(س) به دلیل حدیث پیامبر که فرمود: «فاطمة بضعة منی؛ فاطمه پاره ای از وجود من است»؛ دارای پندها و اندرزهای فراوانی تا مخاطبین بدانند که هویت تاریخی شیعه چرا با سرشت این دردانه رسول الله گره خورده است و سر منشأ پیدایش امامت است از صلب مبارک امیرالمومنین و این بانو رقم خورده است. ضمن اینکه برای محققین روشن می‌گردد که دلیل انزجار شیعیان و پیروان ایشان از عدو الله به چه دلایلی بوده است.


کتاب شریف «بیت الاحزان» تألیف عالم فرزانه و جلیل القدر مرحوم شیخ عباس قمی (ره) بوده و در این سال‌ها ترجمه‌های گوناگونی از این اثر نفیس شده است؛ که البته روحانی وارسته مرحوم سید محمود موسوی زرندی (جد پدری اینجانب) یکی از پیش‌قراولان ترجمه این اثر فاخر به حساب می‌آیند که مسلما منبع اصلی ما برای پژوهش در این مجلد نیز بوده است.


زینب رحمانی نیز گفت: در این راستا ما برخود لازم دیدیم؛ در عرصه‌ای که قلم‌ها میل به نگارش زندگی‌نامه‌های نوابغ علمی دنیا در سایه غربت و مهجوریت سویی پیدا کرده‌اند و کتاب بیت الاحزان را که به حق اثری ارزشمند در راستای باز نشر زندگی‌نامه دخت پیامبر حضرت زهرا؛ صدیقه الانسیه الحوراء (س) می‌باشد را باز پژوهی نمایند.


گفتنی است، کتاب حاضر در هفت فصل و ۲۹۳ صفحه تالیفی شده است که عبارتند از:


فصل اول: : ولادت حضرت زهرا (س)


فصل دوم: القاب و صفات حضرت زهرا (س)


فصل سوم: محصف حضرت زهرا (س)


فصل چهارم: فضائل حضرت زهرا (س)


فصل پنجم: ازدواج خضرت زهرا (س)


فصل ششم: وقایه بعد از رحلت رسول اکرم و ماجرای سقیفه (س)


فصل هفتم : شهادت حضرت زهرا(س)


در انتهای کتاب نیز زیارت نامه منتسب به حضرت زهرا (س) آورده شده است


گفتنی است این کتاب در موسسه الهیات پژوهی (مرکزآموزش الهیات ایران) تالیف یافته است.