همایش مدیران عتبات عالیات استان قم برگزار شد
همایش مدیران عتبات عالیات استان قم با حضور معاون عتبات سازمان حج و زیارت برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، همایش مدیران عتبات عالیات استان قم روز سه شنبه( 13 دی ماه) با حضور حجت الاسلام والمسلمین صحبت الله رحمانی در ساختمان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت قم برگزار شد.
در این جلسه که مدیران کل این معاونت در حوزه های پذیرش، اعزام، تدارکات و اسکان زائران، مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری و مدیر حج و زیارت استان قم نیز شرکت داشتند حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین عسکری مسئول دفتر نمایندگی بعثه در قم به نقش کلیدی برنامه های فرهنگی در این سفر معنوی و ارتقاء سطح آگاهی زائران اشاره کرد و گفت: هدف از برنامه های فرهنگی زیارت، تقویت و بازسازی فرهنگی است.
وی در زمینه اعزام روحانیون و مداحان نیز عنوان کرد: سعی بر این است روحانیون و مداحان شایسته در کنار زائران به عتبات عالیات اعزام شوند و برای اینکه حفظ انگیزه در خادمان فرهنگی ، فواصل زمانی بین دو اعزام آنها را در نظر گرفته ایم.
بر پایه این گزارش، در این نشست، معاون عتبات سازمان حج و زیارت و مدیران کل این معاونت به سئوالات و مشکلات مطرح شده در خصوص سفر کاروان های زیارتی از استان قم به عتبات عالیات پاسخ دادند.