«پنجره واحد » خدمتی دیگر به زائران

مدیرکل طرح و برنامه ، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج و زیارت با اشاره به حضور این سازمان در نمایشگاه فناوری های محتوای فضای مجازی گفت: زائر از طریق پنجره واحد می تواند اطلاعات لازم را در زمینه زیارت، آموزش و سایر موضوعات مرتبط کسب کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ؛ مهران فرشید مدیر کل طرح و برنامه ، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج و زیارت با اشاره برگزاری نمایشگاه فناوری های محتوای فضای مجازی و حضور سازمان حج و زیارت در این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه از 16 تا 19 بهمن در مصلی امام خمینی (ره) برپا شد.
وی با اشاره به غرفه سازمان حج و زیارت و اقدامات صورت گرفته در حوزه فناوری بیان کرد: دراین نمایشگاه اقدامات انجام شده در حوزه های اسکان، تغذیه وتدارکات، علوم و فناوری و ... را مطرح و به مخاطبان عرضه کردیم.
مدیر کل طرح و برنامه ، فناوری اطلاعات ، امنیت فضای مجازی سازمان حج و زیارت با اشاره به اقدامات کشورهای مقصد و مرتبط با سازمان حج و زیارت در حوزه فناوری اطلاعات گفت: ما نیز در افق اقدامات خود بدنبال بروز شدن هستیم و حتی نگاهی فراتر از این موضوع را هم پی می گیریم.
فرشید افزود: در این نمایشگاه دستگاههای مختلف حضور یافتند و توانستیم با یکدیگر به هم اندیشی، تبادل نقطه نظرات و اطلاعات در زمینه های مرتبط بپردازیم.
وی در ادامه به موضوع پنجره واحد اشاره کرد و گفت: پنجره واحد به صورت سازمانی طراحی شده و هریک از کاربران می تواند از طریق SSO وارد شوند ؛ یعنی هر یک از کاربران و به ویژه زائران می توانند با دراختیار داشتن نام کاربری و رمز عبور وارد شوند و به فعالیت بپردازند که این موضوع در گذشته برای زائران مهیا نبود.
فرشید ادامه داد: زائرمی تواند با پنجره واحد به حوزه های مربوط به حج، عمره، اعتاب مقدسه ، اربعین و سفرهای زیارتی وارد شود و اطلاعات لازم در زمینه زیارت، آموزش و سایر موضوعات مرتبط را کسب نماید.
وی تصریح کرد: کارگزاران و دست اندرکاران ستادی نیز می توانند در پنجره واحد ورود یابند و به فعالیت بپردازند؛ البته هر کاربرباید بنابر دسته بندی صورت گرفته از سامانه پنجره واحد بهره بگیرد. پنجره واحد بعد از رونمایی از سوی رئیس سازمان حج وزیارت در انتهای اسفند ماه فعالیت خود راآغاز خواهد کرد.