جان باختن ۲۰ زائر عمره در حوالی مکه‌

اتوبوس حامل زائران عمره مفرده در حوالی مکه مکرمه در برخورد با سنگی دچار سانحه شد و ۲۰ نفر از عمره‌گزاران جان باختند.

به گزارش خبرگزاری ها، اتوبوس حامل زائران عمره عازم مسجدالحرام هنگام تردد در مسیر عسیر روز گذشته با سنگی که از کوه وارد جاده شده بود، برخورد کرد و دچار سانحه شد.


بر اثر این حادثه ۲۰ نفر از زائران خانه خدا جان باختند و ۲۹ نفر مصدوم شده و به بیمارستان انتقال یافتند.


با وجود خطرات جاده‌ای در عسیر، همچنان بر اساس برنامه‌ریزی‌ها بسیاری از زائران برای تشرف به خانه خدا از این مسیر کوهستانی عبور می‌کنند که در طول سال به عنوان یکی از جاده‌های پرخطر شناخته می‌شود.


گفتنی است هم‌زمان با ماه مبارک رمضان، جمعی از زائران کشورهای مختلف برای تشرف به سرزمین وحی ثبت‌نام کرده و به این سفر معنوی مشرف شده‌اند. امسال نخستین سالی است که عربستان در ماه رمضان بدون محدودیت زائران داخلی و خارجی را پذیرش کرده است.