تشرف بیش از ۱۰ میلیون زائر به مشهد در ایام نوروز

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اشاره به ورود بیش از ۱۴ میلیون نفر به خراسان رضوی در بازه زمانی ۱۵ اسفند تا ۱۳ فروردین گفت: از تعداد کل ورودی به استان در این بازه زمانی ، ۱۰ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۲۹۲ نفر فروردین‌ماه به مشهد مشرف شده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، امروز دوشنبه(۱۴ فروردین‌ماه) در سیزدهمین نشست خبری ستاد ارائه خدمات سفر خراسان رضوی در هتل فرهنگ و هنر در خصوص آمار ورودی زائران در ایام نوروز اظهار کرد: روز گذشته ۴۹۹ هزار و ۱۵۱ نفر ورودی زائر به استان داشتیم و در مجموع ۱۳۳ هزار و ۱۶۱ نفر از اسکان رسمی، موقت و اضطراری استفاده کردند.


وی درباره آمار کلی ورود زائر به مشهد افزود: ۱۰ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۲۹۲ نفر از ۱۵ اسفندماه تا روز ۱۳ فروردین‌ماه به مشهد مشرف شده‌اند.


گنابادی‌نژاد ادامه داد: همچنین ۱۴ میلیون و ۳۵۲ هزار و ۹۴ نفر وارد استان شدند که در زمره زائران محسوب نمی شوند، چرا که در شهرستان‌های دیگر استان اقامت داشتند.


معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در خصوص حوزه حمل‌ونقل اظهار کرد: کمترین ظرفیت حمل‌ونقل جابه‌جایی زائر با سه درصد به حمل‌ونقل هوایی تعلق دارد.


وی بیان کرد: همچنین پنج درصد آمار در حوزه حمل‌ونقل مربوط به حمل‌ونقل ریلی، ۶ درصد جاده‌ای عمومی و ۸۶ درصد حمل‌ونقل جاده‌ای مربوط به استفاده وسیله نقلیه شخصی است.


گنابادی‌نژاد با اشاره به افزایش سفرهای هوایی، ریلی و جاده‌ای نسبت به مدت مشابه سال گذشته اضافه کرد: در حوزه سفرهای جاده‌ای عمومی ۴۴ هزار و ۸۲۳ سفر داشته‌ایم که در مقایسه با سال گذشته شاهد رشد بوده‌ایم.


معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: تعداد سفرها با وسیله نقلیه شخصی دو میلیون و ۲۹۷ هزار و ۲۹۸ سفر به ثبت رسیده است که در مدت مشابه سال گذشته نیز افزایش چشمگیری داشته است.


وی با اشاره به اینکه بیشترین ورودی‌ها به استان در بازه زمانی ۱۵ اسفند تا ۱۳ فروردین معطوف به محور شمال است، بیان کرد: در حوزه سفرهای ریلی نیز ۱۱۰۳ ران قطار تردد داشته و در حوزه هوایی نیز ۲۰۹۴ حمل‌ونقل هوایی سفر ثبت شده است.


گنابادی‌نژاد تصریح کرد: امسال توانستیم تا حدودی هزینه‌های سفر زائر را کاهش دهیم، به عنوان نمونه در حوزه اسکان مدارس که ارزان‌ترین اسکان زائر است، نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد رشد داشتیم.