تصاویری از حال و هوای زائران ایرانی در مسجدشجره

نخستین کاروان های زائران ایرانی پس از زیارت مدینه منوره، با حضور در مسجد شجره، لباس احرام پوشیده و با ندای لبیک اللهم لبیک برای اعمال مناسک حج تمتع راهی مکه مکرمه شدند.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج، صدهاتن از زائران کاروان های مدینه قبل پس از اقامت پنج روزه در مدینه منوره و زیارت بارگاه منور حضرت محمد مصطفی(ص) و قبرستان بقیع، سه شنبه شب(9 خرداد) در مسجد شجره لباس احرام پوشیدند و راهی مکه مکرمه شدند.
این زائران که شامل کاروان هایی از استان های البرز، مازندران، یزد، تهران و دیگر استانها بودند، با راهنمایی روحانیون و مدیران کاروان ها در میقات مسجد شجره که درچند کیلومتری مدینه و بر سر راه مکه واقع شده است، حضور یافته و با نیت احرام عمره تمتع و پوشیدن لباس سفید و ساده حج، با پوششی یکرنگ و شوق و هیجان رسیدن به خانه یار، با اتوبوس راه مکه مکرمه را در پیش گرفتند.
تصاویری را از حضور زائران ایرانی در مسجد شجره پیش رو دارید: