در بازدید از آشپزخانه «ابوجدایل» مکه؛
رضایی: ایران در تغذیه زائران پرچمدار طرحهای نو و الگوی سایر کشورها بوده است
رئیس ستاد مکه مکرمه و معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان شرایط طبخ غذا برای زائران ایرانی در مکه گفت: ایران همیشه در این زمینه پرچمدار طرح های نو و الگویی برای کشورهای دیگر بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، غلامرضا رضایی امروز یکشنبه به طور سرزده در محل آشپزخانه «ابوجدایل» شهر مکه حضور یافت و از بخش های مختلف آن و مراحل طبخ غذا برای زائران بازدید کرد.
در این بازدید رحیم غروری مدیر آشپزخانه ابوجدایل مکه گزارشی از روند تجهیز این آشپزخانه برای طبخ غذای زائران بیت الله الحرام ارائه و بر بالا رفتن کیفیت خدمات نسبت به ادوار گذشته تاکید کرد.
وی با بیان این که تلاش شده است از بهترین و جدیدترین تجهیزات و دستگاه ها برای طبخ غذا استفاده شود ، گفت: براساس دستورالعملی که سازمان حج به ما اعلام کرده است تمرکزمان روی بهترین کیفیت و سلامت است و در همین راستا آشپزخانه را با وسایل و تجهیزات جدید آماده کرده ایم.
غروری به آمار روزانه طبخ غذا در مکه اشاره کرد و گفت: با روزانه هزار غذا کارمان را آغاز کردیم و با توجه به این که از روز 13 خرداد هم از مدینه و هم از جده ورود زائر داشته ایم آمار روزانه را افزایش دادیم. ضمن این که این آشپزخانه ظرفیت طبخ تا 22 هزار پرس غذا دارد و دومین آشپزخانه ما هم ظرفیت طبخ 65 هزار پرس غذا را دارد که می توانیم به طور کامل غذای زائران را پوشش دهیم.
رضایی با ابراز رضایت از رعایت مسائل بهداشتی و استفاده از دستگاه های اتوماتیک و صنعتی برای طبخ غذا گفت: هدف این است که بتوانیم بهترین خدمات را به ضیوف الرحمان ارائه دهیم چرا که سلامت و آرامش زائران برای سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری در اولویت است.
رئیس ستاد مکه با تاکید بر این که از بهترین و باکیفیت ترین مواد اولیهبرای طبخ غذای زائران استفاده می شود ، گفت: مواد اولیه علاوه بر این که از بهترین ها تهیه می شود، باید به بهترین شکل ممکن نیز طبخ شود تا رضایت زائران و سلامت آنها تا پایان ایام حج فراهم گردد.
معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با اشاره به طبخ حدود 90 هزار غذا در ایام تشریق گفت: طبخ این تعداد غذا با حفظ کیفیت بالا کار بسیار بزرگی است .
غلامرضا رضایی فاصله گرفتن از پخت سنتی و همچنین صرفه جویی در اموال بیت المال را به عنوان دو محور تاثیرگذار مورد تاکید قرار داد و گفت: باید بتوانیم از دستاوردهای علمی و تجهیزات به روز دنیا برای ارائه خدمات به زائران استفاده کنیم.
رضایی با بیان این که ایران همواره در بین کشورهای شرکت کننده در حج پرچمدار طرح های نو و خلاقانه بوده است ، خاطرنشان کرد: در طول سال های گذشته از نظر تغذیه سالم و استفاده از بهترین ها برای کشورهای دیگر الگو بوده و امیدوارم بتوانیم این روند را در آینده ادامه دهیم و بهترین شرایط را برای زائران رقم بزنیم.