رئیس سازمان حج و زیارت:
تلاش می کنیم غذای حجاج مورد پسند باشد

رئیس سازمان حج و زیارت با تشریح نحوه طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی در مدینه النبی گفت:شاید نتوان تمام نیاز زایران با همه سلایق را تامین کرد اما سعی لازم برای غذایی که مورد پسند همه ذائقه ها باشد، صورت می گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ آقای سید عباس حسینی درباره خدمات صورت گرفته در یکی از آشپزخانه های مرکزی مدینه منوره برای زائران ایرانی افزود: «آشپزخانه اُحُد» که در شارع شهدا قرار دارد و به همین دلیل نامگذاری شده، از نظر شرایط کلی، یک آشپزخانه مطلوب و مورد رضایت است.
وی تصریح کرد: بحمدالله وضعیت بهداشت و مواد غذایی در آشپزخانه احد از کیفیت مطلوبی برخوردار است.
حسینی گفت: همکاران ما در این آشپزخانه تمامی تلاش خود را برای طبخ و توزیع غذای سالم ، بهداشتی و باکیفیت انجام می دهند تا زایران عزیز در آسایش و سلامت به اعمال و مناسک بپردازند.
رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه نیروهای آشپزخانه از سر اخلاص و تواضع، با تمام توان برای خدمت رسانی به زایران حضور یافته اند گفت: عشق و علاقه به خدمت این عزیزان را به این آشپزخانه کشانده و این خادمان از صبح تا پاسی از شب در تلاش هستند تا رضایت زایران را جلب کنند.
وی افزود: چون پخت غذای زایران به صورت گروهی صورت می گیرد به همین سبب ذائقه کلی قومیت های حاضر سنجیده شده تا غذایی مطلوب و مقبول مهیا شود.
حسینی ابراز امیدواری کرد خدمات کارکنان آشپرخانه های ایران رضایت حداکثری حجاج را در پی داشته باشد.