بدرقه کاروان ویژه جانبازان در حج تمتع 1402 + فیلم و عکس
مراسم بدرقه از ۷۷ نفر از جانبازان ویژه به مراسم حج تمتع شنبه شب با حضور «سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی» معاون رییس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در هتل هویزه تهران برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، «سیدمحمدصادق هاشمی»، معاون فرهنگی بنیاد شهید در این باره به خبرنگاران گفت: امسال توفیق شد 4 هزار و 350 نفر از ایثارگران عزیز را در قالب سهمیهای که سازمان حج در اختیار ما قرار داد، به مراسم حج اعزام کنیم. در این بین 77 نفر از جانبازانِ ویژه را امشب بدرقه کردیم.
وی افزود: این عزیزان، تعدادی از جانبازان بالای 70 درصد ما از جمله جانبازان قطع نخاعی و قطع اعضا هستند که توانایی حضور در کاروانهای عادی را ندارند. این زائران به مدت یک ماه ابتدا در مدینه معظمه و بعد مکه مکرمه حضور خواهند داشت.
کاروان جانبازان ویژه حج تمتع 1402 با حضور 77 زائر پس از برگزاری مراسم رسمی بدرقه، بامداد امروز (یکشنبه) فرودگاه امام خمینی (ره) تهران را به مقصد مدینه منوره کرد. به گفته مسئولان ذیربط، اعضای این کاروان 5 شب در شهر پیامبر مهربانی خواهند بود و سپس جهت انجام عمره تمتع و حج تمتع به مکه مکرمه مشرف میشوند.
فیلم از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)
عکس ها از خبرگزاری صداوسیما
متن خبر از خبرگزاری تسنیم