حضور رییس سازمان حج و زیارت و مدیران اجرایی عملیات حج در آشپزخانه های مکه
رییس سازمان حج و زیارت و جمعی از مدیران عملیات و اجرایی حج با حضور در آشپزخانه های مکه مکرمه از نزدیک در جریان و روند امور قرار گرفتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ آقای سید عباس حسینی رییس سازمان حج و زیارت، آقای غلامرضا رضایی مدیر عملیات حج تمتع و تنی چند از مدیران و دست اندرکاران حج تمتع روز چهارشنبه(24خرداد) ضمن حضور در آشپزخانه افندی و شرکت در جلسه مشترک مدیران دو آشپزخانه مرکزی طبخ غذای زایران ایرانی در مکه مکرمه ، ضمن نظارت بر حسن اجرای برنامه تغذیه زایران، از روند طبخ و توزیع غذا بازدید کرده و با مسئولان این آشپزخانه ها دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست ، برخدمت رسانی مطلوب به زایران، رفع مشکلات، حفظ آمادگی و افزایش رضایتمندی تاکید شد.
رییس سازمان حج و زیارت در این دیدارها ضمن خداقوت به دست اندرکاران طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی گفت: فرآیند عملیات در حوزه های مختلف اجرایی رصد می شود و مشکلات احتمالی بر اساس ارزیابی های انجام شده احصا شده و موانع برطرف می شود از طرفی با ایجاد پل ارتباطی هوشمند میان زائرین و رییس سازمان به صورت روزانه ، نظرات ، پیشنهادات، و میزان رضایت حجاج از خدمات اجرایی دریافت و مورد توجه قرار می گیرد .
بر این اساس رضایت نسبی و قابل قبولی از برنامه غذایی وجود دارد و با توجه به کهولت سن درصد قابل توجهی از زایران و مشکلاتی که برای جذب و هضم آسان غذا نیاز دارند، می بایست به این نکات در آماده سازی و توزیع غذا توجه شود .
وی خاطر نشان کرد در حج امسال با ابتکار عملی که بوجود آورده ایم، می توانیم صدای زایران عزیز را در تمامی زمینه ها بشنویم . زائرین می توانند لز طریق QR کد پرسشنامه هوشمند و یا تماس با مرکز پیام سازمان که بصورت اطلاعیه در کنار لابی هتل های محل سکونت شان نصب شده با ایشان در تماس باشند.
در این دیدار رییس سازمان حج از زحمات شبانه روزی دست اندرکاران تهیه، پخت و توزیع غذا تقدیر و تشکر نمود و ضمن بررسی برنامه غذایی ایام تشریق بر رفع مشکلات گزارش شده تاکید و سفارشات لازم را بعمل آورد.