بازدید مسئولان حوزه حج و زیارت ازبزرگترین آشپزخانه پخت غذای حجاج ایرانی در مکه+فیلم
نماینده ولی فقیه درامور و زیارت در ادامه بازدیدهای خود درمکه ضمن حضور در بزرگترین آشپزخانه مرکزی پخت غذای حجاج ایرانی درمکه مکرمه ، با مدیر و دست اندرکاران این مجموعه صنعتی گفتگوکرد و از مشکلات شان در روند کار جویا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، دراین بازدید که رئیس سازمان حج و زیارت و چند تن از معاونین و مدیران این سازمان و بعثه مقام معظم رهبری ، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت را همراهی می کردند حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در بازدید از بخش های مختلف آشپزخانه الافندیه که ظرفیت طبخ هفتاد هزار پرس غذا در هر وعده را دارد از روند آماده سازی مواد غذایی و پخت غذا مطلع شد.
در این بازدید آقای علی راستگو مدیرایرانی آشپزخانه مرکزی الافندیه از چگونگی آماده سازی این آشپزخانه برای بهره برداری درحج امسال گزارش داد و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم تصریح کرد: با توجه به تهیه بهترین اقلام مواد غذایی واستفاده از آشپزخانه ای مجهز انتظار می رود غذاهایی که طبخ می شود مطابق با سلیقه زائران بوده و رضایتمندی آنان را در پی داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین به آشپزهایی که در سالن پخت غذا در فضایی نسبتا گرم مشغول فعالیت بودند، خسته نباشید گفت و برای آنان سلامتی و عاقبت به خیری از خداوند منان مسئلت نمود.
سرپرست حجاج ایرانی به هنگام ورود به بخش های آماده سازی مرغ ، جوجه ، گوشت و سبزیجات با ذکر صلوات و قرائت اشعاری در مدح علی بن موسی الرضا(ع) مورد استقبال قرار گرفت و همزمان به کارکنان این بخش ها توصیه کرد حال که از نعمت خدمت گذاری به ضیوف الرحمان بهره مند هستند قدراین فرصت را بدانند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و همراهان از خط پخت برنج، سوپ و خورشت، جوجه ، کباب ، ماهی، غذاهای رژیمی ، سردخانه های مواد پروتئینی وغیر پروتئینی و انبار این مجموعه بازدید کردند که در هربخش توضیحات لازم ارائه شد.
در این بازدید آقای علی راستگو مدیر آشپزخانه الافندیه با اشاره به پخت 43 هزار پرس غذا در هر وعده غذایی اظهار داشت: این تعداد در ایام تشریق که همه زائران در مکه حضور داشتند به 75 هزار پرس در هر وعده رسید.
وی افزود: دراین مجموعه 169 نفر آشپز و نیروی ایرانی روزانه بطور میانگین بیش از 15 ساعت به عشق خدمت به مهمانان خانه خدا کار می کنند.
راستگو تعداد نیروهای بومی این مجموعه را حدود 300 نفر عنوان کرد و گفتـ : از 9 خرداد تاکنون حدود 4 میلیون پرس غذا و صبحانه گرم در این آشپزخانه طبخ و در بیش از 60 هتل زائران ایرانی توزیع شده است.
وی با اشاره به تعامل مدیرعربی آشپزخانه برای آماده کردن این مجموعه و استفاده از همه ظرفیت آن افزود: امسال تنوع درغذا و سوپ های طبخ شده به 20 نوع می رسد و بمناسبت عید غدیر نیز تاکنون حدود 40 هزارعدد شیرینی طبخ و برای توزیع در بین زائران دراختیار هتل ها قرار گرفته است.
سرپرست حجاج ایرانی در این بازدید با اشاره به اهمیت تامین سلامت غذاهای طبخ شده تصریح کرد: با ارتقاء سطح بهداشت فردی و محیط کار و استفاده از راهکارهای جدید برای آماده سازی مواد غذایی می توانید به سلامتی حجاج کمک کنید و آنها با خاطره ای خوش به کشور بازگردند.