رییس سازمان حج و زیارت تاکید کرد:
تامین غذای گرم و با کیفیت برای آخرین کاروان های ایرانی مقیم مدینه منوره
رییس سازمان حج و زیارت که در مدینه منوره بسر می برد، بر تامین غذای گرم و با کیفیت برای کاروان های ایرانی تا روز دوشنبه ، آخرین روز حضور آنان در سرزمین وحی تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت، آقای «سیدعباس حسینی» در همین راستا امروز شنبه همراه با تنی چند از دست اندرکاران حج تمتع، از روند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در مدینه النبی بازدید کرد.
بر اساس این گزارش، طبخ و تهیه غذای کاروان های ایرانی در مدینه منوره هم اکنون در آشپزخانه مرکزی موسوم به «آشپزخانه خمری» صورت می گیرد.
رییس سازمان حج وزیارت در بازدید از این آشپزخانه ضمن خسته نباشید و خداقوت به آشپزها بر لزوم حفظ روحیه تعهد و تخصص تا آخرین روز طبخ غذا و خدمت به زائران عزیز کشورمان تاکید کرد.
آقای حسینی همچنین از بخش های مختلف آشپزخانه خمری همانند انبار، بخش های طبخ انواع غذا و وضعیت امکانات و مواد اولیه غذایی موجود در آن بازدید کرد.
رییس سازمان حج و زیارت در پایان این بازدید، خدمات صورت گرفته به زائران را مطلوب و مناسب دانست و توصیه های لازم در روزهای پایانی حضور کاروان های ایرانی را در مدینه منوره به عوامل اجرایی آشپزخانه گوشزد کرد.
بیش از 87 هزار و 500 زائر ایرانی خانه خدا پس از انجام مناسک حج تمتع از دوازدهم تیرماه روند بازگشت به کشور را با هواپیماهای شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) آغاز کرده اند.
بنا به گزارشها، مکه مکرمه تقریبا از زائران ایرانی خالی شده است و آخرین کاروان های «مدینه بعد» نیز تا روز دوشنبه هفته جاری (دوم مرداد) خاک عربستان را ترک می کنند.