نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت مطرح کرد؛

حوزه علمیه قم مبدأ تفکر مبارزه با ظلم، ستم و تعدی رژیم صهیونیستی

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در نشست هم‌افزایی با نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید از حوزه علمیه قم و حضرت امام خمینی (ره) به عنوان مبدأ تفکر مبازه با ظلم، ستم و تعدی رژیم صهیونیستی نام برد و پیروزی ملت فلسطین را حتمی و قطعی دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، وجوب یا عدم وجود ترتیب اعمال منا و حکم خروج از منا در شب دوازدهم، محور نشست هم‌افزایی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب سرپرست حجاج ایرانی و نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید بود که روز پنجشنبه(4 آبان‌) در قم برگزار شد.


پیش از پرداختن به موضوع نشست و ارائه دیدگاه نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید در این زمینه، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در سخنانی با تسلیت ارتحال شهادت‌گونه حضرت فاطمه معصومه (س)، مقاومت مردم غزه در برابر حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی را بی‌نظیر خواند.


وی از حوزه علمیه قم و حضرت امام خمینی (ره) به عنوان مبدأ تفکر مبارزه با ظلم، ستم و تعدّی رژیم صهیونیستی نام برد و با بیان اینکه پیروزی مردم مظلوم غزه بر رژیم تابن دندان مسلح صهیونیستی حتمی و قطعی است، اظهار داشت: در آستانه چهارمین هفته دفاع قهرمانانه مردم غزه، بر این باوریم که ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی از کنار آستانه تربت پاک و حرم حضرت معصومه (س) نشأت گرفته است.



سرپرست حجاج ایرانی خاطرنشان کرد: رهنمودهای امام راحل طاب ثراه و مقام معظم رهبری و تربیت نسلی مقاوم در برابر رژیم نامشروع و کودک‌کش صهیونیستی، سبب شد که امروز این رژیم که یک زمان سه کشور را در شش روز آسیب‌پذیر کرده بود، در حال شکست خوردن است.


وی با بیان اینکه تنها یک گروه فلسطینی در حال شکست رژیم صهیونیستی است، خاطرنشان کرد: نجات قدس عزیز توسط مراکز علمی جهان اسلام انجام نگرفت بلکه توسط شاگردان حوزه علمیه قم برگرفته از نورانیت حضرت فاطمه معصومه (س) محقق خواهد شد.


حجت‌الاسلام والمسلمین نواب با یادآوری اینکه رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه نیز ضربه مهلکی از سیدحسن نصرالله که خود از شاگردان حوزه علمیه قم است، نوش جان کرده بود، افزود: براساس آنچه مقام معظم رهبری در بیاناتشان و مراجع معظم تقلید در بیانیه‌های استوار خود فرمودند پیروزی مردم فلسطین حتمی و قطعی است.



حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین فلاح زاده عضو دفتر استفتائات مقام معظم رهبری نیز در ادامه این نشست به بررسی وجوب یا عدم وجوب ترتیب اعمال منا پرداخت و گفت: انجام اعمال روز عید به جهت مراعات ترتیب و تأخیر قربانی، یکی از مشکلاتی است که به ویژه در زمان ازدحام اتفاق می‌افتد که لازم است در این زمینه طرح مسئله صورت گیرد.



در بخش دوم این نشست هم‌افزایی که در سالن جلسات ساختمان نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت در قم برگزار شد، نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید به بیان دیدگاه‌ و ارائه راهکارهای خود درباره موضوع وجوب ترتیب اعمال منا و نقطه نظرات فقها پرداختند.