عمل خالصانه و عناد نداشتن با خدا، از عوامل عاقبت به خیری انسان است+فیلم

خطیب بعثه رهبری در کربلا در ادامه بحث عوامل عاقبت به خیری انسان، اظهار داشت: عمل خالصانه و عناد نداشتن با خدا، از جمله این عوامل است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام و المسلمین سید حمید میرباقری خطیب بعثه مقام معظم رهبری در کربلا در جمع زائران ایرانی در ادامه بحث عاقبت به خیری انسان ، به روایت "یَأْتِی عَلَى النَّاسِ زَمَانٌ، الصَّابِرُ فِیهِمْ عَلَى دِینِهِ کَالقَابِضِ عَلَى الجَمْرِ " از پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد که به یکی از صحابه بنام ابن مسعود فرمودند: زمانی بر مردم خواهد آمد که حفظ دینشان مثل نگه داشن پاره ای از آتش در دست است.


وی با استناد به روایتی دیگر از امام صادق(ع) اظهار داشت: وقتی کار به انتهای غیبت امام عصر (عج) می رسد، مردم از دین گروه گروه خارج می شوند همانگونه که در صدر اسلام مردم گروه گروه به دین می گرویدند. 



وی افزود: گاهی انسان در کنار اعمالش، کار و عمل مخلصانه ای برای خدا انجام داده که هر چند کم و کوچک است ولی خدا آن را می خرد و عامل عاقبت به خیری او می شود. این عمل شایسته و خالصانه می تواند همانا خدمت به والدین باشد که یکی از عوامل مهم عاقبت به خیری است.


خطیب بعثه در کربلا در ادامه عامل دیگر و مهم در عاقبت به خیری انسان ، عناد نداشتن با خدا عنوان کرد و گفت: عناد نداشتن با خدا یعنی، هرچند انسان گناه کار است اما حیا کرده و پرده دری نمی کند. گناهش را می پذیرد و از آن توبه می کند. مثل حر بن یزید ریاحی که گناهش بسیار بزرگ بود ولی در دو موقف نسبت به اباعبدالله الحسین (ع) ادب و حیا کرد و همین کار باعث عاقبت به خیری اش شد.


در پایان این مراسم  حاج عباس حیدرزاده ذاکر اهل بیت به مرثیه سرایی و ذکر توسل پرداخت.