حیا، رمز عاقبت به خیری

سخنران بعثه در کربلا در جمع زائران ایرانی در حرم امام حسین (ع) با اشاره به داستانی از قرآن، اظهار داشت: رمز عاقبت به خیری ساحران فرعون این بود که در مقابل معجزه حضرت موسی(ع) دچار کبر و غرور نشده و حقیقت دین موسی را پذیرفتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام و المسلین سید حمید میرباقری سخنران بعثه مقام معظم رهبری در کربلا در ادامه مبحث عوامل عاقبت به خیری در جمع زائران ایرانی در سرداب حرم حضرت ابوالفضل (ع) به ذکر یک مثال و داستان قرآنی پرداخت و ایمان آوردن ساحران فرعون در قضیه مناظره با حضرت موسی(ع) را مورد بررسی قرار داد.


وی گفت: ساحران فرعون پس از دیدن معجزه حضرت موسی(ع)، در برابر خدای یکتا سر تعظیم فرود آوردند و در مقابل زر و سیم فرعون، ایمان تازه به دست آورده خود را معاوضه نکرده و حتی در مقابل تهدیدات فرعون ایستادگی کردند. 


وی افزود: رمز عاقبت به خیری ساحران این بود که در مقابل معجزه حضرت موسی حیا کرده و دچار کبر و غرور نشده و حقیقت دین موسی را پذیرفتند.


وی ادامه داد: در نقطه مقابل شخصیت خبیثی بنام عمر سعددر کربلا وجود دارد که در مقابل احتجاجات سیدالشهداء (ع) عناد ورزید و حاضر نشد وعده های امام را قبول کند و عاقبت به شر شد.


سخنران بعثه در کربلا با اشاره به کلام امام سجاد (ع) در دعای ابوحمزه ثمالی که می فرماید: «إنَّ الرّاحِلَ إلَیکَ قَریبُ المَسافَةِ- پروردگارا مسافت برای کسی که به سمت تو قصد سفر دارد، نزدیک است» گفت: رفتن به سمت خدا هر چند سختی دارد اما نزدیک است.