هشدار مکرون به نتانیاهو درمورد تلفات غیرنظامی در غزه

رئیس جمهوری فرانسه به نخستوزیر رژیم صهیونیستی گفت که در جنگ اسرائیل علیه غزه تلفات غیرنظامی بسیار زیادی رخ داده است.
به گزارش خبرگزاری ها، امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه به بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل درمورد تلفات غیرنظامی در غزه هشدار داد و گفت که تلفات غیرنظامی در این منطقه بسیار زیاد است.
مکرون که کشورش از متحدان سرسخت اسرائیل است، به نتانیاهو ضرورت تشخیص نظامیان از غیرنظامیان و اهمیت دستیابی به آتشبس فوری بشردوستانه را یادآور شد.
دفتر ریاست جمهوری فرانسه همچنین اعلام کرد که مکرون در گفتوگو با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، خشونت علیه غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری را محکوم کرد.
مکرون با ابراز نگرانی شدید خود از تشدید خشونت علیه غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری، خواستار برقراری آرامش در این منطقه شد.
پیشتر دفتر مکرون اعلام کرده بود که فرانسه در حال آماده کردن یک ناو هلیکوپتربر برای شرق مدیترانه جهت ارائه کمکهای پزشکی به غزه است.
به گفته وزارت بهداشت فلسطین در نتیجه حملات مستمر رژیم اشغالگر صهیونیستی به نوار غزه از 7 اکتبر تا کنون بیش از 13 هزار نفر به شهادت رسیدهاند که اکثر آنها زن و کودک هستند.