سفر کاروان جانبازان بالای 70 درصد به عتبات

مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق در دیدار با اعضای کاروان جانبازان بالای 70درصد در کربلا باز شدن مسیر زیارت امام حسین(ع) را مرهون رشادتها و جانفشانی های آن عزیزان دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، حجت الاسلام و المسلمین حسین بهجتی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در کربلا با حضور در هتل محل استقرار جانبازان بالای ۷۰ درصد که به زیارت اعتاب مقدسه در عراق مشرف شده اند ضمن تمجید از مجاهدتهای این بزرگواران ، باز شدن مسیر زیارت کربلا را مرهون رشادتها و جانفشانی های این عزیزان دانست.


وی افزود: وقتی خداوند اراده کند خیری به کسی برسد حب امام حسین (ع) در دل و جان او قرار می دهد و زیارتش را نصیب او می کند .
حجت الاسلام بهجتی ادامه داد: بنابر روایتی از معصوم (ع) همه پیامبران  از خداوند توفیق زیارت و سلام برامام حسین ررا می طلبند.
در پایان این دیدار مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق با اهدای هدایا معنوی رشادتهای جانبازان زائر را ارج نهاد.