عوامل عاقبت بخیری انسان
سخنران بعثه مقام معظم رهبری در جمع زائران ایرانی حرم حضرت سیدالشهداء (ع) عوامل عاقبت بخیری انسان را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، حجت الاسلام والمسلمین حدائق سخنران بعثه مقام معظم رهبری در کربلا در جمع زائران ایرانی حرم حضرت امام حسین (ع) عوامل عاقبت بخیری انسان را تشریح کرد.
وی با اشاره به آیه ۵۲ سوره مبارکه نور " مَنْ یُطِعِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ یَخْشَ اللَّهَ وَ یَتَّقْهِ فَأُولئِکَ هُمُ الْفائِزُونَ " گفت: انسان برای اینکه در دنیا و آخرت عاقبت بخیر و به تعبیر قرآن از رستگاران شود باید از خداوند و پیامبر اکرم (ص) پیروی و اطاعت کند و خشیت الهی را پیشه ورزد.
وی افزود: خشوع طبق تعریف معروف یعنی امر باطنی و درونی که ریشه در معرفت ، عقل و علم دارد یعنی انسان ترس از خداوند از روی عقل و تقوای الهی را روش زندگی قرار دهد.
سخنران بعثه در کربلا یکی از افتخارات حضرت عباس (ع) را اطاعت و ولایت پذیری از امام معصوم (ع) عنوان کرد و گفت: در زیارت نامه این بزرگوار می خوانیم که شما عبد صالح بودید، صفتی که در پرتو ولایت پذیری محقق شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به این روایت "حُبِّبَ إلی مِن دُنیاکُم ثَلاثٌ: تِلاوَةٌ کِتابِاللهِ، وَالنَّظَرُ فی وَجهِ رَسولِاللهِ، وَالإنفاقُ فی سَبیلِاللهِ" از حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: آن حضرت می فرمایند: در این دنیا سه چیز را دوست دارم ، تلاوت قرآن ، نگاه به پیامبر اکرم (ص) و انفاق و دستگیری در راه خدا، یعنی ایشان دنیایی را خوب می دانند که ارتباط با خدا در قالب تلاوت قرآن، ارتباط با نماینده خدا و ارتباط با بندگان خدا در قالب کمک و انقاق رعایت شود.