امام جمعه نجف اشرف: شکست اسرائیل آغاز شده است

حجت الاسلام و المسلمین قبانچی در خصوص جنگ علیه غزه گفت: ما معتقدیم که این آغاز شکست برای اسرائیل است،
به گزارش خبرگزاری ها، حجت الاسلام و المسلمین سید صدرالدین قبانچی امام جمعه نجف اشرف، در خطبه نماز جمعه نجف اشرف در خصوص جنگ علیه غزه بیان داشت: شمار شهدای غزه در حالی به بیست هزار تن رسید که رئیس یک حزب انگلیسی خواستار بمباران بیشتر شده است.
وی ادامه داد: امّا ما معتقدیم که این آغاز شکست برای اسرائیل است، زیرا جهان شروع به محاسبه مجدد کرد که آنها با فرهنگ دینی و مقاومت مستمر و مداوم روبرو هستند و این باعث شد رئیس جمهور آمریکا با رئیس رژیم صهیونیستی تماس بگیرد و از او بخواهد که حملات اسرائیل را کاهش دهد.
خطیب جمعه نجف اشرف در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پس از پایان انتخابات شوراها که بر اساس آمارهای رسمی میزان مشارکت در آن به ۴۱ درصد رسید، تأیید می کنیم که این درصد تمام ناامیدی هایی را که برای خنثی کردن انتخابات تدارک دیده شده بود، خنثی کرد.
حجت الاسلام و المسلمین قبانچی در خطبه دینی به مجموعه ای از درس های رشد انسانی با عنوان (مشاوره و نقش آن در رشد انسانی) پرداخت و گفت: توسعه انسانی کمونیستی می گوید که جوامع جز از طریق دیکتاتوری توسعه نمی یابند و نظریه غربی می گوید که توسعه انسانی از طریق دموکراسی مطلق اتفاق می افتد، امّا در فرهنگ اسلامی، مشورت، مسیر تکامل انسان تحت ولایت معصوم یا نماینده اوست.