لزوم توجه به آموزش زائران بمنظوراستفاده مناسب از برنامه غذایی در سفربه عتبات

در جلسه هماهنگی نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری و ستاد سازمان حج و زیارت در نجف اشرف راهکارهای استفاده مناسب زائران از برنامه غذایی در سفر به عتبات بررسی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، به منظور هم اندیشی جهت رفاه حال و ارتقاء سطح خدمات ارائه شده به زائران ایرانی مرقد مطهر امیرالمؤمنین حضرت علی(ع)  جلسه هماهنگی نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری و ستاد سازمان حج و زیارت در نجف اشرف برگزار شد.


در این جلسه ، نخست آقای علیرضا کلانتری مسئول ستاد نجف سازمان حج و زیارت، از روند نظارت بر خدمات ارائه شده به زائران و پیگیری برای رفع برخی مشکلات پیشین گزارشی ارائه داد و چند پیشنهاد در جهت ارتقای خدمات رسانی به زائران مطرح کرد.


در ادامه این جلسه ، حجت الاسلام والمسلمین حسین کاردان مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف ، بر آمادگی بعثه برای همکاری و همراهی با ستاد در جهت ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر به زائران عتبات عالیات تاکید کرد و در ادامه برخی اقدامات صورت گرفته توسط بعثه و ستاد در دوران مدیریت قبلی را یادآور شد.


تبادل نظر و بررسی راهکارهای استفاده مناسب و مطلوب زائران از سهمیه غذایی و نحوه توزیع غذا در رستوران هتل ها موضوع اصلی این جلسه بود و حاضران نظر و دیدگاه خود را بیان کردند.


در پایان این جلسه ، بر ضرورت کار فرهنگی توسط مدیران و رابطین فرهنگی کاروان‌ها و برگزاری کارگاه و تهیه بروشور آموزشی برای آشنا کردن زائران با برنامه غذایی و تغذیه در سفر به عتبات و توجیه مدیران و رابطین فرهنگی برای تعامل بیشتر با زائران تاکید شد.