مهلت ارسال آثار به جایزه جهانی شهید صدر تا ۳۰ بهمن تمدید شد

با توجه به استقبال اندیشمندان در داخل و خارج از ایران، از موضوعات علمی طرح شده در جایزه جهانی شهید صدر و بنا به درخواست علاقه‌مندان زمان ارسال آثار به دبیرخانه جایزه شهید صدر تا پایان بهمن تمدید شد و بعد از این تاریخ، داوری آثار انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، رئیس نمایندگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در شهر مقدس قم در این باره گفت: بنا به درخواست متعدد علاقه‌مندان شرکت در جایزه جهانی «شهید صدر»، زمان ارسال آثار به دبیرخانه این جایزه تا ۳۰ بهمن‌ تمدید شد.


وی افزود: طبق آمار، آثار خوب و فاخری از اندیشمندان علوم اسلامی از کشورهای عراق و لبنان و نیز حوزه‌های علمیه به دبیرخانه رسیده است و این آثار در کمیته‌های ۸ گانه داوری خواهند شد.


حجت‌الاسلام جهانگیری خاطرنشان کرد: با موافقت رئیس محترم سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بخش مسائل اولویت‌دار جایزه جهانی شهید صدر و به احترام این شهید بزرگوار، بند ویژه‌ای با عنوان «اندیشه‌های شهید صدر» اضافه شد که علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در این موضوع به دبیرخانه ارسال کنند.


گفتنی است حجت الاسلام والمسلمین منصور میراحمدی، معاون امور بین الملل حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت به عنوان رئیس کمیته علوم اجتماعی اسلامی و علوم سیاسی اسلامی منصوب شده است.