سازمان ملل: ۳۵ درصد ساختمانها در غزه ویران شده است
سازمان ملل می گوید: تصاویر ماهواره ای نشان می دهد که ۳۵ درصد از ساختمان های غزه ویران شده است.
به گزارش خبرگزاری ها، تصاویر ماهوارهای که توسط مرکز ماهوارهای سازمان ملل (UNOSAT) تجزیه و تحلیل شده است نشان میدهد که 35 درصد از ساختمانهای نوار غزه از زمان آغاز درگیریهای اسرائیل و حماس تخریب یا آسیب دیدهاند.
سازمان ملل در ارزیابی خود از تصاویر ماهواره ای با وضوح بالا که در ۲۹ فوریه جمع آوری شده بود استفاده کرد و آنها را با تصاویر گرفته شده قبل و بعد از شروع آخرین درگیری مقایسه کرد. این نشان داد که ۳۵ درصد از کل ساختمان ها در نوار غزه – ۸۸۸۶۸ سازه – آسیب دیده یا تخریب شده اند. در این میان، ۳۱۱۹۸ سازه تخریب شده، ۱۶۹۰۸ سازه به شدت آسیب دیده و ۴۰۷۶۲ بنا به عنوان آسیب متوسط شناسایی شده است.
UNOSAT گفت: «مناطق خان یونس و شهر غزه بیشترین افزایش خسارت را تجربه کردهاند، به طوری که خان یونس 12279 سازه آسیب دیده و غزه 2010 ساختمان آسیب دیده را دارد.»