مصحف نوین قرآن مبارک رونمایی شد

مراسم رونمایی از مصحف نوین قرآن مبارک در محل برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، مراسم رونمایی از مصحف نوین قرآن مبارک شنبه شب(۱۱ فروردین) با حضور حسین استادولی، مترجم قرآن کریم در غرفه اندیشکده قرآنی حیات در محل برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برگزار شد.


در ابتدای این مراسم، حسین استادولی، مترجم قرآن مبارک طی سخنانی بیان کرد: قرآن کریم کتاب ما مسلمان‌هاست و مجموعه‌ای از عقاید و احکام و اخبار و امور مربوط به زندگی دنیوی و اموری بشر است.


استادولی بیان کرد: قرآن کریم، چون در منطقه عربستان نازل شده، عربی است. ترجمه مقابل آیات جای بیشتری برای توضیح آیات دارد. در کتاب قرآن مبارک ترجمه به صورتی انجام شده که همگان می‌توانند در جریان آیات، ترجمه و موضوعات مربوط به آیات قرار گیرند.


در ادامه، مهدی فیض، از تدوین‌کنندگان کتاب قرآن مبارک نیز در سخنانی با بیان اینکه تدوین کتاب قرآن مبارک هفت سال زمان برده است، گفت: کار مربوط به این مصحف شریف از نوروز ۱۳۹۶ آغاز شد که تا نوروز امسال نیز به طول انجامید. ترجمه استاد حسین استادولی بسیار زیبا و کامل است و قابلیت این را داشته است که روایت‌های کوتاه دقیق را بیان کند.


وی افزود: در برخی ترجمه‌ها احساس می‌شود که کلام خدا از شاخه‌ای به شاخه دیگر می‌شود که در ترجمه استاد حسین استادولی این مسئله وجود ندارد. برای رفع این‌گونه مشکلات هر سوره به مجموعه‌ای از آیات تقسیم شده و به صورت موضوعی و آیات مربوط به هم، به ترجمه آیات پرداخته شده است.


فیض تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های این مصحف آن است که هر صفحه آن با یک موضوع عنوان‌گذاری شده و بسیاری از صفحات آن در بسته‌های هفت آیه‌ای یا چهارده آیه‌ای به طور طبیعی در رابطه با یک موضوع ویژه قرار گرفته‌اند.


وی بیان کرد: هر فردی که بخواهد روزی یک صفحه از قرآن را به همراه ترجمه دقیق تلاوت کند به خوبی می‌تواند از این مصحف شریف استفاده کند. نوع صفحه‌بندی این کتاب شریف مبتنی بر موضوع و سیاق آیات الهی است.


کریم دولتی، حافظ کل قرآن کریم نیز طی سخنان کوتاهی در این مراسم بیان کرد: شاید نتوان ترجمه‌ای از قرآن کریم را پیدا کرد که به این خوبی و چینش بتواند قرآن را ترجمه کرده باشد.


در ادامه این مراسم و پس از تجلیل از دست‌اندرکاران اجرایی در حوزه تدوین و چاپ کتاب قرآن مبارک، با حضور حسین استادولی، مترجم قرآن کریم و مهدی فیض، از تدوین‌کنندگان کتاب قرآن مبارک، از این کتاب رونمایی شد.