نخستین دعای ندبه حج امسال در مدینه برگزار شد+فیلم
نخستین دعای ندبه حج ۱۴۰۳ در آستانه میلاد با سعادت حضرت امام رضا(ع) در فضایی عرفانی در جوار مسجدالنبی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی حج، دعای پرفیض ندبه با حضور زائران ایرانی سرزمین وحی صبح امروز جمعه( ۲۹ اردیبهشت) در جوار حرم مطهر رسول مکرم اسلام و ائمه مظلوم بقیع (علیهم السلام) در هتل «مدینة الجدیدة» مدینه منوره برگزار شد.
این مراسم نورانی که در فضایی آکنده از معنویت با حضور گروههایی از زائران کاروانهای ایرانی در مدینه منوره برگزار شد، حال و هوای معنوی خاصی داشت و با نوای مداح اهل بیت حاج حسین هوشیار ، مهمانان حرم نبوی و فاطمه زهرا(س) برای مظلومیت ائمه مدفون در بقیع اشک ریخته و برای ظهور حضرت حجت (عج) دستان خود را برای دعا روبه آسمان بگیرند.
در این مراسم که چند تن از مسئولان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری و مدیران کاروانهای اعزامی به مدینه نیز حضور داشتند، علی صالحیمتین فضا را به عطر قرائت آیاتی از قرآن معطر کرد.