بازدید سرزده رئیس سازمان حج و زیارت از روند طبخ و توزیع غذای زائران در مدینه
رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از دست اندرکاران حج از فرایند چگونگی طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در آشپزخانه های متمرکز مدینه منوره بازدید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج؛ آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج وزیارت و جمعی از دست اندرکاران حج تمتع امسال ، امروز یکشنبه(۳۰ اردیبهشت) به صورت سرزده در آشپزخانه های زین و خمری که محل طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در مدینه منوره است، حضور یافتند و از نزدیک از روند فعالیت ها مطلع شدند.
رئیس سازمان حج و زیارت ضمن بازدید از انبار مواد غذایی و سردخانه محل نگهداری گوشت و مرغ با دست اندرکاران آشپزخانه های متمرکز در مدینه گفتگو کرد.
حسینی ضمن خداقوت و تشکر از دست اندرکاران و نظارت بر فرایند خدمات ، توصیه هایی را به آشپزها و مدیران آشپزخانه ها ارائه کرد.