بازدید از مراکز طبخ غذاهای ایرانی برای حاجیان در مدینه منوره
مدیر عملیات حج تمتع 1403 از مراکز طبخ غذاهای ایرانی برای زائران کشورمان در آشپزخانه های مدینه منوره بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، آقای «غلامرضا رضایی» همراه با آقای «علی اصغری» رییس ستاد مدینه منوره و جمعی از دست اندرکاران، روند خدمت رسانی در آشپزخانه های شهر پیامبر (ص) و نحوه طبخ و توزیع غذا را مورد بررسی قرار دادند.
بر اساس این گزارش، دو آشپزخانه «خمری» و «اقلیمیه» مدینه منوره با مدیریت و فعالیت آشپزهای باتجربه ایرانی در حال حاضر هر کدام هفت هزار پرس غذای گرم در هر وعده برای زائران کشورمان تهیه می کنند.
به این ترتیب، در هر وعده 14 هزار و در هر روز 28 هزار پرس غذای ایرانی طبخ می شود.
هر یک از آشپزخانه های مدینه منوره دارای ۲۵ نیروی متخصص و زبده هستند که غذای زایران ایرانی را به صورت برنامه ریزی شده ، مطابق با ذائقه مردم کشورمان و اصول بهداشتی طبخ و توزیع می کنند.
آقای «حسین صمدی» و آقای «نوبخت» مدیران ایرانی آشپزخانه مدینه منوره در جریان بازدید مدیر عملیات حج و دست اندرکاران، توضیحاتی در باره نحوه خدمترسانی، وضعیت تعامل با مالک عربی آشپزخانه ها، مسایل و مشکلات جاری، راههای رفع دغدغه ها ، تامین نیازمندی ها و دیگر مسائل مرتبط ارایه کردند.
مدیر عملیات حج تمتع، پس از استماع گزارش های ارایه شده از سوی مدیران ایرانی آشپزخانه ها، در زمینه رفع مشکلات مطروحه با مالک عربی آن مذاکره کرد.
آقای غلامرضا رضایی همچنین از بخش های مختلف انبار ، سردخانه ، طبخ سوپ، طبخ کباب و سایر بخش ها بازدید کرد و لزوم اهتمام برای ارتقای کیفیت غذا و ضرورت توجه به بهداشت و سلامت غذای زایران را مورد تاکید قرار داد.
وی گفت: طبخ غذای مناسب و بهداشتی موجب حفظ سلامت جسمی زایران شده و در نتیجه آن، شاهد انجام بهتر اعمال و مناسک حج از سوی آنها خواهیم بود.